Gå til hovedindhold
Bliv medlem
'
Program

Thomas Arnbo

Program for FreelanceFestival 2021

Læg mærke til at vi har workshops fredag eftermiddag og lørdag formiddag. Der skal du vælge workshop ved tilmeldingen.

Fredag

Bo Sørensen

11:00-12:00 REGISTRERING 

12:00-13:00 LIVE INTERVIEW og FROKOST

”Friheden tænder drømme, men kan også vække ambitionernes grundangst”

 

Hanne Vibeke Holst

les kaner Hanne Vibeke Holst, forfatter

- Liveinterview med Hanne-Vibeke Holst

Vi lægger fra land og sejler mod nye horisonter i selskab med forfatter, journalist og foredragsholder Hanne-Vibeke Holst, der med sit vidtfavnende forfatterskab og sin stærke stemme i samfundsdebatten i årtier har holdt et spejl op for sine samtidige.  Som selvstændig forfatter har hun i mere end 30 år arbejdet som fri fugl og oplevet skaberkraften og friheden ved at vælge det faste job og den faste løn fra.

Men også de udfordringer og jævnlige kriser, der følger med, når man er drevet af ambitioner om, at ens virke skal give mening. I et live interview fra scenen taler vi med Hanne-Vibeke Holst om værdien af ikke at låse sig selv til et fast arbejde og glæden ved at kunne regere i sit eget rige, men også om den mørke side – tvivlen, præstationsangsten og kampen for at fastholde motivationen.

Vi vil tale med Hanne-Vibeke om, hvordan man genvinder meningen og holder kursen, når det frie liv som kreativt skabende begynder at tage vand ind, og vi i sorte perioder både er ved at miste modet og troen.

13:30-17:00

Workshopspor

 

Worskhop

Bo Sørensen Der er tre forskellige workshops at vælge imellem

TeaterSpektrum

Mathilde Karlsson

Teatergruppen TeaterSpektrum sætter scenen, når vi mødes til teaterorkestreret fælles debat om, hvad der sker, når drømmene drukner i hverdagsbutikken.

Med løbende regibemærkninger fra publikum skaber vi en forestilling, der indkapsler udfordringerne og indgyder mod til at gå efter drømmene. Hvad skal der til, for at drømmene får vinger? Hvad vinder vi ved at dedikere os til det, vi drømmer om? Hvor spænder vi selv ben for vores drømme? Og hvor er det større strukturer, der ligger uden for os selv, der lægger snubletråde ud?

Således skaber vi i fællesskab et drømmenes kabinet og kreativt væksthus, hvor drømmene har de bedste betingelser for at gro.

19:00-20:30

Middag

 

middag

Thomas Arnbo Fra Freelancefestival 2019

20.30-21.30 FOREDRAG og MØRKEVANDRING

Det er mørket, der tænder stjernerne

 

mørkevandring

Giulia Mangione

Kunstfællesskabet MYRKR tager os med på mørkevandring, for at udforske mørket på skrænten, i skovbrynet, ved vandet mod Øresund. I mørkets skygger smelter tingene sammen. Her kan man gemme sig og udleve sine drømme og længsler, man kan hviske hemmeligheder, fordybe sig og finde roen under mørkets kappe. Det er mørket, der tænder stjernerne. Måske er det også mørket, der tænder drømmene?

MYRKR arbejder i et i et spændingsfelt mellem kunst, videnskab, magi og personlige fortællinger og består af radiodokumentarist og lydkunstner Sara Troense og performancekunstner og iscenesætter Alaya Riefensthal. De vil fortælle om deres arbejdskollektiv, som er opstået med afsæt i en fælles fascination af mørket og drøm om at undersøge menneskets forbundethed med naturen.

21.30-   

Fri leg

 

Fri leg

Thomas Arnbo Fra Freelance Festival 2018

Lørdag

Bo Sørensen

7:30-9:00 MORGENMAD

9:00-12:00 

Workshopspor

 

Workshops

Bo Sørensen

Frokost

Thomas Arnbo Fra Freelancefestivallen 2019

13:30-16:30

På jagt efter dine drømme

 

Ved journalist og underviser NANA TOFT. Kom med på skattejagt. Efter dine drømme.

På denne lille drømme-skattejagt giver vi plads til dine drømme. Vi stiller dig spørgsmålene om,hvad du drømmer om?

Hvem du beundrer? Hvad der skulle til for, at du tog næste skridt mod dine drømme, og hvad der måske forhindrer dig i at gå efter dem.

Fem poster i naturen giver dig mulighed for at gå på opdagelse i både private og karrieremæssigemuligheder. En filosofisk, sensorisk og forhåbentlig tankevækkende rejse - i dit eget tempo.

Og hvem ved? Når du har bevæget dig gennem det lille drømmeunivers, er du forhåbentlig tættere på at gribe ud efter det, du drømmer om.

 

17.00-18.30 FORFATTERLOUNGE

Bogen er tilbage

 

Forfatterlounge

Martin Kurt Haglund Fra Forfatterloungen i 2016

Forfatterloungen har igennem flere år haft en fast plads på FreelanceFestivalen. hvor festivalens deltagere får mulighed for at komme i spot lightet og fortælle om deres nyeste værk. Her vil en håndfuld udvalgte forfattere fra FreelanceGruppen præsentere deres værker for festivalens deltagere, og vise spændvidden i den underskov af historier, der hvert år vokser frem derude.

På grund af corona er vi i 2020 gået glip af både Festivalen og Forfatterloungen, men restriktionerne har ikke betydet, at bogdrømmene har stået på standby. Kom og hyg og bliv inspireret, når dine kolleger fortæller om deres kloge, sjove, spændende og gribende bøger, som er blevet til på trods af og (måske endda) på grund af corona.

 

19.00-21.00

Festmiddag

 

Festmiddag

Thomas Arnbo

Festmiddagen er festivallens sociale højdepunkt. Her er der tid til at snakke med kolleger. Og synge - endnu en god tradition  på freelancefestivallen

21.30-22.30

Musikken fortsætter i baren

Glæd jer til et musikalsk portræt af formandskabet. Vi har bedt Tine Johansen tage hendes yndlingsplader med under armen og inviteret vores medlem af FreelanceGruppen Lars Møller til at tegne et musikalsk portræt af Tine, så vi kan blive klogere på, hvad hun står for, og hvordan musikken har vist hende vej i livet.

Og musikken fortsætter bagefter............

 

Dans

Thomas Arnbo Freelancefestival 2019

– fra en playliste, der tænder drømme...

Søndag

Bo Sørensen

7.30-9.00 : MORGENMAD 

10.00-11:00 FOREDRAG

Investér og nå millionen – fremtiden er din vigtigste aktie

 

Sarah Ophelia Møss

Gritta Ulrikka Jørgensen

Vi håber at festivalen har givet dig mod på at udleve drømmen. Men hvad med økonomien? For mens der investeres både tid og kræfter, er mange stadig ikke vant til at tænke økonomien ind, når drømmene skal nås. Ikke desto mindre er bevidstheden om, at der venter en fremtid med økonomisk stabilitet vigtig for roen i maven, så man tør give slip og forfølge sin idé.

Sarah Ophelia Møss har gjort det til sin mission at gøre op med fordommene om, at investering er svært og kræver mange penge.

Hun har skabt rum for læring om penge i en tid, hvor rekordmange danskere vælger at styre deres opsparing selv, og i denne gå-hjem-fortælling vil Sarah fortælle om hvordan hun gjorde sin drøm til virkelighed ved at starte sit eget penge-univers, og om hvorfor det er så oplagt at bruge økonomiverdenens investeringstankegang, når man skal nå sine mål.

Og så giver hun praktiske råd til hvordan du effektivt og simpelt kan få dine sparepenge til at yngle, når hverdagen starter efter festivalen – og med tiden nå millionen.

Sarah Ophelia Møss er uddannet sociolog og adm. direktør og ejer af Ophelia Invest og Forlaget Penge. Hun har undervist 5.000 danskere i investering for begyndere og driver bl.a. aktie-debatgrupper på Facebook for 35.000 private investorer, herunder Aktieklubben Danmark.

I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark i kategorien Finans og i 2020 var hun en del af Børsens Aktiespils ekspertpanel.

11:00

Afrejse