Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
smilende publikum

Jonas Pryner Andersen

FreelanceFestival 2019

FreelanceFestival stiller skarpt på fremtiden

Traditionen tro holder vi en tre-dages festival i samarbejde med DJ. Sæt kryds i kalenderen d. 8. til 10. marts ’19, hvor du kan blive klædt på til fremtiden som freelancer og selvstændig.

”Fremtidens Freelancer” er overskriften på FreelanceFestival ’19, der løber af stablen på Fænø-Sund Konferencecenter i Middelfart, der ligger i hjertet af Danmark, med udsigt til skov og vand. Datoen er d. 8. til 10. marts 2019.

Traditionen tro inviterer vi til et tre-dages seminar fyldt med inspirerende foredrag og workshops fra ind- og udland.

Følg med her på siden – og på vores Facebook-side, hvor vi løbende præsenterer nye emner og foredragsholdere

Thos Skov

Peter Norby

Hvordan finder vi ind til vores fokus, kreativitet og den helt særlige ekspertise, der gør os i stand til at overleve som freelancere og selvstændige i fremtiden? Og kan vi lære at holde fast i os selv, når teknologien fylder stadig mere i vores liv, og flere og flere jobs står til at blive automatiseret.

 

Medlemmer

Thomas Arnbo

 

Enkeltværelse til alle deltagere

Denne gang får alle mulighed for at bo på enkeltværelse – for blot 600 kroner for hele weekenden inklusive måltider. Lørdag eftermiddag er som altid afsat til FreelanceGruppens årlige generalforsamling. Her kan du være med til at bestemme, hvad vi skal bruge vores penge og kræfter på.

Åben for alle medlemmer

Dansk Journalistforbund giver også i år en økonomisk håndsrækning til vores festival. Det betyder, at vi kan få endnu flere dygtige oplægsholdere på programmet. Det betyder også, at alle freelancere kan tilmelde sig festivalen – også dem, der er medlem af andre specialgrupper end FreelanceGruppen.