Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Freelancefestival

Thomas Arnbo Fra Freelancefestival 2019

FreelanceFestival

13.-15. marts 2020

Freelancer i drømmeland – udspændt mellem pligt og drøm 

 

Festivallogo

Bo Sørensen

Freelancefestival og generalforsamling

Som sædvanlig holder vi FreelanceFestival og generalforsamling i marts måned.

I år har vi booket Konventum i Helsingør. Og datoen er den 13. til den 15. marts. Generalforsamlingen bliver holdt den lørdag den 14. marts kl. 13.00 - også på Konventum.

Melder du dig til festivalen, vil du få en weekend fyldt med gode oplevelser – og spændende oplæg og workshops.

Omgivelserne er smukke, og vi har booket enkeltværelser til alle, der tilmelder sig festivalen.

Prisen for hele weekenden er – som sidste år – 600 kr. Tilmelder du dig festivalen, betaler du billetten med det samme. Tilmeldingen er bindende, og deltagergebyret bliver ikke refunderet, hvis du får forfald.  

At skabe festival til denne lave pris kan kun lade sig gøre, fordi store dele af programmet er finansieret af uanbringelige ophavsretsmidler. Den reelle udgift er langt højere. De seneste år har vi tabt for mange pladser og penge, som kunne være gået til medlemmer, som har stået på venteliste og ikke har kunne nå at overtage billetter fra medlemmer, der meldte fra i sidste øjeblik. Det er baggrunden for, at man i år betaler sin billet med det samme og hermed forhåbentlig også fastholder sin deltagelse.

Freelancer i drømmeland – udspændt mellem pligt og drøm

FreelanceFestival 2020 tager dig med til drømmeland.

På Konventum i Helsingør skal vi fremkalde drømme, suge inspiration og viden, der kan give drømmene vinger.

Og vi skal lægge scene til en teaterorkestreret debat om, hvordan vi fjerner forhindringerne og skaber de bedste betingelser for, at drømme bliver til virkelighed.

 

Fang drømmen

Ofte er det en jonglørkunst at drive forretning som selvstændig. Hvornår er det lige, at man falder ned i fordybelsens åndehul, zoomer ind og forfølger drømmen - om at skrive en bog, lave en udstilling, starte et helt nyt medie, rejse ud og lave undersøgende journalistik i et af verdens brændpunkter, eller hvad det nu er, man drømmer om.

Festivalens tema ’Freelancere i drømmeland – udspændt mellem pligt og drøm’ kaster lys over drømmeprojekternes gyldne rum.

Her vokser vi, her skaber og genskaber vi vores egen stemme. Drømmeprojekter kan være vigtige meningsskabende ankre i freelancelivet, med til at styrke følelsen af selv at udstikke kursen og bevare styringen med forretningen.

Læs om alle programpunkter ved at klikke her

Rune Lykkeberg

Jakob Dall Rune Lykkeberg, chefredaktør på Dagbladet Information åbner festivalen

Workshops

Bo Sørensen

Workshops til alle

Workshops er populære og bliver hurtigt udsolgt. Det ved vi fra de forrige år. Så i år har vi prioriteret workshops til alle deltagere, og givet workshops ekstra tid i programmet.

Du skal, når du tilmelder dig festivalen, også tage stilling til, hvilket workshopspor du vil deltage i. Læs mere om de tre workshopspor. Klik her.

Pensionsamtale

Som de andre år kan du også i år ønske at få en privat pensionsamtale med en rådgiver fra Uvildige. Du kan angive, om du ønsker pensionssamtale ved tilmelding. 

Pensionsamtale

Thomas Arnbo

'
TeaterSpektrum

Mathilde Karlsson Teatergruppen TeaterSpektrum sætter scenen, når vi mødes til teaterorkestreret fælles debat om, hvad der sker, når drømmene drukner i hverdagsbutikken.

Drømmekabinettet

'
Myrkr

Giulia Mangione Kunstnerkollektivet MYRKR, som undersøger og beskæftiger sig med mørket og andre naturfænomener, tager os med på mørkevandring.

Det er mørket, der tænder stjernerne

'
Jørn Stjerneklar og Helle Maj

Mayday Press ”Tækkemandens” horrible liv og gerninger førte til adskillige artikler, radiodokumentarer, en prisvindende tv-dokumentar, en bog og senest en podcastserie og indstilling til Cavlingprisen.

I en danskers blodspor