Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fra medlem til medlem

Velkommen til vores nye sektion 'medlem til medlem', hvor I medlemmer kan udveksle viden & faglig inspiration. Alt indhold skal valideres Dansk Journalistforbund, men selve indholdet er I selv ansvarlige for.

Velkommen til DJ's medlemsunivers

Velkommen til DJ’s Medlem til Medlem sider. Her kan vores medlemmer dele viden og inspiration med hinanden. Alt sker på medlemmernes initiativ og ansvar, men vi kigger naturligvis med.

Siderne er blevet til, fordi en gruppe medlemmer har skabt et helt univers om de spørgsmål og overvejelser, der melder sig i sidste del af arbejdslivet. Det kan I læse om i +55 universet. Velkommen til medlemssiderne.

'Medlemmerne er DJ; så derfor skal der naturligvis være et sted, hvor det er muligt at dele viden, erfaring og inspiration på eget initiativ. Jeg glæder mig meget til at dykke ned i indholdet og håber, at mange vil bruge muligheden.' - Kommunikationschef Charlotte Harder Nielsen

 

Jonathan Bjerg Møller

STYRK DIT FAGLIGE NETVÆRK

Du kan ikke undvære det. Del din viden og erfaringer med andre som dig. Uanset hvilken faggruppe du tilhører, faciliterer DJ faglige netværk landet over, og dækker de forskellige fagområder.

Rasmus Degnbol

FAGLIGE ARRANGEMENTER

Her har vi samlet en oversigt over alle DJ's faglige arrangementer, som løbende bliver opdateret.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.