Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Fotorejser

Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.

Vi er selv to fotografer, som ved et møde en dag kom ind på, hvor meget vi savnede at komme ud og rejse i fotomæssig sammenhæng, og hvor fedt det kunne være med en masse potentielle rejsemakkere.

Formålet ved at danne dette netværk er, at vi kan dele erfaringer og viden og ud fra dette planlægge spændende ture sammen (Eller hver for sig).

Sekundært vil et formål også være at opnå nogle gode priser, både på ophold, rejse og eventuelle kurser, hvilket bliver meget nemmere, når man kan samle en større flok.

Det skal også være et forum, hvor man kan give hinanden inspiration og information om rejser, man evt kan foretage på egen hånd, dele links til spændende rejsemål, tutorials, workshops osv.

Nogle kender måske et godt hotel, andre har kendskab til en fed workshop eller et kursus et sted i verden, der kunne være lærerig at deltage i, andre har et indgående kendskab til spændende folkefærd eller destinationer, der er en rejse værd. Kort sagt, vi skal bruge hinandens erfaringer og viden og dele dem med hinanden for på den måde at stykke nogle spændende ture sammen.

Tanken er også, når vi skal planlægge rejser/kurser, at vi kan fordele ansvarsområder. F.eks er der en, der tager sig af at få købt flybilletter, en tager sig af hotellet, andre tager sig af kontakt til underviser eller turistinformation eller hvem vi nu har brug for at snakke med i forbindelse med en given rejse, og en tager sig af kommunikation ud til de andre medlemmer af netværket, således at det ikke er en person, der står for det hele.

Vi forestiller os, at det foregår således, at vi i løbet af nogle møder bliver enige om, hvad næste rejse skal indeholde: Tid, sted, formål, indhold osv og så nedsætter vi en lille gruppe, der skal gøre rejsen til virkelighed og de sørger selv for at fordele opgaverne i projektet imellem sig.  (Såsom flybilletter, hotel, booking af div udstillinger, restaurantbesøg eller lign. på rejsen, tovholder)

Der er naturligvis helt frit slag for, hvilke af rejserne og kurserne man vil deltage i.
Vi aftaler nærmere på møderne, hvorvidt en kommende planlagt rejse må være med ægtefæller/venner/børn osv.

På møderne kan vi fremlægge vores idéer til indholdet på en given tur.
Det kunne være:

  • Dyr
  • Natur
  • Street photography 
  • Arkitektur
  • Folkefærd
  • Festivaller/Byfester/Begivenheder/Fejringer
  • Workshops
  • Andet

En facebookgruppe vil gøre det muligt at fremlægge idéer og dele links og erfaringer, så ofte man har lyst.

Mødefrekvensen for de første tre møder vil være høj mhp. at få planlagt den første rejse, der som udgangspunkt skal være engang til maj.

Efterfølgende skal det max være 1 gang om måneden således, at det ikke bliver for tidskrævende.

Tilmelding 
 

Der er pt. ikke ledige pladser i netværket

Du kan sende en interessetilmelding ved at udfylde nedenstående ansøgningsformular. Når der bliver ledige pladser i netværket, kigger vi på interessetilmeldingerne.
 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk