Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Rejsekursus med Rødding højskole: Dansk Vestindien

Skrevet af: Janet Bramson

Periode:
Foråret 2006

Dette kursus begyndte med fire dages højskoleophold med foredrag omkring øernes historie og arkitektur mv. Et par uger derefter drog holdet af sted. Med bus fra højskolen til Hamborg og derfra med fly til New York, hvor vi fik to overnatninger. Der blev tid til at se sig om i New York, (fx fra Empire State Building), at bese Ground Zero, og der var arrangeret guidet byrundtur og gudstjeneste i Harlem med gospelsang etc. Fly videre til St. Thomas med indkvarteringer og udflugter, 1 dags-udflugt til St. Jan. Den sidste del af kurset boede holdet på St. Croix, som også blev beset fra ende til anden. Alt i alt utrolig spændende. Såvel smukt som interessant. Historie, natur og arkitektur og mødet mellem dansk, afrikansk og amerikansk kultur gennem tiden. Kurset bliver gentaget i foråret 2007, kontakt Rødding Højskole direkte eller journalist Sven-Erik Ravn, ser@sletagergaard.dk

Kurset blev godkendt af DJ's jurist som værende fradragsberettiget efteruddannelse - for mit vedkommende var det relevant i min egenskab af dansk/engelsk oversætter, arkitekt og rejseleder.

Der findes en række af disse rejsekurser, som afholdes af højskolerne. De har forskellige temaer, og der er mange rejsemål at vælge i mellem Henvendelse til den enkelte højskole for yderligere oplysninger og program.

God rejse …

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk