Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mødereferat 15-06-2021

(Afholdt online)

Deltagere: Natascha, Cecilie, Amalie, Kirsten, Nat, Simon

Referent: Natascha

Dagsorden:

1. Opfølgning på sidste møde

- Sexismeundersøgelse. Simon og Natascha koordinerer.

- Nyhed om blacklisting. Simon og Natascha koordinerer.

- Bankunderskrift. Simon gør det asap.

- Dagsorden. Natascha overtager den løbende dagsordensregistrering.

- Nyhedsbreve: Kirsten bliver sat ind i systemet, så hun kan lette Simon

- Mindmap a la AVTE’s udskydes til næste fysiske møde

- Idé om podcast overføres også til næste fysiske møde

2. FBO/DJ website: Amalie og Natascha var til møde med Ane-Cecilie, der til vores overraskelse er meget låst, selvom hun er webmaster. Vi har kontaktet den nye kommunikationschef, Charlotte Harder, på AC’s opfordring, og Natascha og Amalie vil fortsætte med at arbejde på hjemmesiden, så godt vi nu kan i samarbejde med AC. I FBO skal vi her og nu selv finde et fedt billede til forsidebanneret, der lokker, og så skal siden om medlemsfordele redigeres/omskrives, så der kan henvises til den fra forsiden. Nat vil begynde at forfatte en tekst om medlemsfordele, som vi i fællesskab får skrevet. Evt. brug tegninger af Bob – de ligger i Dropbox.

3. AVTE: Internationalt projekt om certificering af tekstere. Amalie fortæller at tekstere i Kroatien er blevet erklæret kulturarbejdere og udviklet en prøve, man kan tage for at blive certificeret og få en skattefordel. Der arbejdes på en form for national test af/for udøverne, og branchetesten er måske ikke just fordelagtig for os.

4. Rettighedsmidler 2019 - mysteriet om Benjamins penge. Flere medlemmer har fået tildelt midler fra en journalistpulje, som har skabt megen forvirring, da det lader til at være fejl. Amalie melder noget ud på FB og skriver til Rettighedsmidler om forvirringen.

5. 25 års-jubilæumsfest – vi slår den sammen med teksterprisen og laver det som en stor fest med spisning og mulighed for at tage en ven med, der ikke er medlem. Natascha taler med sin veninde, der er branchekendt. Vi overvejer Christianshavns Beboberhus. Nat vil også tale med en ven. Der drøftes en evt. ansøgning til DJ og ekstra midler, men indtil videre er budgettet 25.000 MAKS. Simon skriver en mail til DJ om muligheder for at søge midler, når der nu er tale om rekruttering også.

6. Bøvl med registrering af programtitler hos DR/DVT (René Salqvist): Natascha svarer på FB

7. Forespørgsel fra Dorthe Andersen ang. tekstningsressourcer: Der drøftes en workshop om webtekstning evt. v/Ümit eller Peter Bjerre Rosa. Natascha hører dem, om det har interesse. Vi overvejer midt i august. Det bør kunne hostes af DJ.

8. Rekrutteringsmail til nye potentielle medlemmer (jvf. Henriks mail med punkter) Dette slås sammen med opgaven om sitet om medlemsfordele, som Nat påbegynder i et Google Doc

10. Svensk overenskomst. Vi beder Henrik Bruun kigge på den svenske aftale med Iyuno, og så skal vi tale med Guri og Henrik fra Norge. Amalie går videre med det og taler også med svenskerne om eksplicit fortsat støtte af vores andres sortlistning. Der bør laves nyhedsbrev om dette og en nyhed på hjemmesiden/FB. Natascha Koordinerer med Simon jf. punkt 1.

11. Evt.

- Til næste online møde vil vi prøve Discord. Natascha får slettet/inviteret folk

- Hvem er vores medlemmer? Bestyrelsen må da kunne se, hvilke og hvor mange medlemmer de repræsenterer? Simon sender en mail til DJ for at få opklaret dette.

- TA-budgettet drøftes

 

Næste møde: 3/8 kl. 10.00 hos Cecilie

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk