Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mødereferat 11-12-2019

Til stede: Amalie, Claus, Eskil, Natascha, Simon, Cecilie

Fraværende: Nat

0. Valg af referent: Natascha

1. Opfølgning på diverse:

- Amalie fortæller om møde i Oslo: Memorandum for Mutual Understanding – ”Retningslinjer” for tekstere i Rusland og de gamle sovjetstater Eurasian Subtitlers’ League. ESL kan ikke være medlem af AVTE, da de ikke er en uafhængig forening, men er forbundet med firmaet RuFilms. Retningslinjerne har stor interesse, da det stadfæster deres ekspertposition. Der arbejdes videre på samarbejdet. Mødet blev afholdt af Navio.

- Logo: John Berndt Hansen kontaktes af Natascha i det nye år.  Det skal være klar til GF.

- Rettighedsmidler: Ophavsretsfondens FU har holdt møde. Referat foreligger. Der planlægges et møde mellem FBO-medlemmerne og DJ-formandskabet mfl. 21., 22. eller 23. januar. Vi vil aftale et møde med formandskabet inden for at klæde dem på med viden om de helt konkrete problemer. Simon skriver til Tine og Jakob. Vi holder en løbende dialog med DJ indtil næste uddeling.

- Kontakt til udenlandske tekstningsfirmaer. Henrik Bruun skal mindes om at kontakte Pixelogic med henblik på at få rammeaftale. Eskil følger op. Claus orienterer om løbende sag med ZDF, hvor Henrik Bruun vil kontakte Copydan for at få dem til at kontakte ZDF vedr. takster.

- DJ's aktivitetspulje: Midler til arrangementer, ”som ellers ikke ville blive holdt”. Evt. Hieronymusdagen? Kursus om forskellen på britisk og am. engelsk, møde firmaet bag talegenkendelsesteknikken i Folketinget. Submachine-kursus ved Claus og Eskil.
Tidligere arrangementer har været: politiets skydebane & politigården, jura-arrangement, hospitalsarrangement, bilmekanikerforedrag, fægtning, flysimulator, militære grader, Freelancegruppen og Kreds 1 kan inviteres. Politi og jura kan være relevant for journalister bredere.
Vi arbejder videre med idéerne i det nye år.

 

2. Møde med formandskabet (hænger sammen med rettighedsmidler under punkt 1):

Amalie bad om, at medlemmerne fik en udmelding vedr. rettighedsmidler snarest. Der blev ringet netop da og talt om denne udmelding, som burde komme en af de næste dage.

 

3. Hjælp IMS med at blive godkendt:

Hvert bestyrelsesmedlem har skrevet under.

 

4. Kommende arrangementer:

- Nytårskur: Natascha kontakter Cinemateket for at høre om pris og ledighed.

- Mødekalender for 2020: 1. møde afventer Jakob og Tine, men midt januar (inden fællesmødet). 2. møde lægges 17/2 kl. 18.00.

- GF: 7/3 – 2020 – Sørg for at få booket lokalet hos DJ – Simon.

 

5. Evt.:

Husk at få sat budgetdiskussion på dagsorden til møde før GF.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk