Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. SKAM set med mediebriller!

SKAM set med mediebriller’ er det andet ud af tre arrangementer om SKAM, som Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde holder på Schæffergården i foråret!

SKAM set med mediebriller!

Hvornår

26. april 2017 16:00-19:00

Hvor

Schæffergården Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Foredrag

SKAM set med mediebriller’ er det andet ud af tre arrangementer om SKAM, som Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde holder på Schæffergården i foråret! Se her. 

Arrangementerne er en hyldest fra et SKAMbidt Danmark, og skaber et rum for diskussion omkring SKAMs tematikker, mediestrategi, betydning og fremtidige muligheder i Danmark og ikke mindst der hvor du kan få svar på dine SKAM-spørgsmål og samtidig nyde ægte kos og fiskekaker!  Se også omtale på DR.

Er SKAM nyskabende på den nordiske arena i forhold til måden serien er produceret og lanceret? Og hvad er det, der har gjort serien så populær? Hør om NRKs ”supervision” og tankerne bag SKAM. 

I pausen serveres der "seff" lækre norske vafler med brunost, rømme og syltetøj! Der bliver også mulighed for at købe nyt unikt designet SKAM-merchandise og se udstillingen "ALT ER LOVE" på Schæffergården med flot SKAM-kunst lavet af de største SKAM-fans i verden. 

Målgruppe: For ALLE. Men primært for dem der fagligt, arbejdsmæssigt eller via deres studie interesserer sig for SKAM set med de medieteoretiske briller. Detaljeret program er på vej!

Moderatorteam: SKAM-konsulenten Marie Røthing Hørlyck og filmkonsulent Per Nielsen. 

Gratis adgang, men kræver tilmelding, så sørg for at sikre dig en plads. Du tilmelder dig her på siden under PÅMELDING!

Arrangementet er støttet af Norges Ambassade i København, Gentofte Kommune og Nordisk Sprogkoordination.