Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

FBO - en specialgruppe i Dansk Journalistforbund

Forum for Billedmedieoversættere - FBO - er en specialgruppe i forbundet DJ, der organiserer tekstere, dubbere, versionister, synstolke og andre medieoversættere. FBO har eksisteret som forening siden 1996, og den 8. august 2001 blev den  omdannet til en specialgruppe i Dansk Journalistforbund.

Specialgruppen FBO's formål er at varetage medlemmernes faglige og økonomiske interesser. Specialgruppen arbejder herudover for anerkendelse af billedmedieoversættelse som et selvstændigt fag, der stiller særlige kompetencemæssige krav, og skal aktivt arbejde for at etablere et netværk for medlemmerne; et fagligt og socialt forum, der kan styrke sammenholdet mellem billedmedieoversættere og profilere branchen udadtil. For at være medlem af Specialgruppen FBO skal man være medlem af Dansk Journalistforbund. Læs mere om medlemsfordele og, hvordan du bliver medlem under Medlemskab.

Jakob Carlsen

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Andreas Weiland

FIND EN FREELANCER

Find-freelancer.dk indeholder ca. 1.500 freelancere, der er medlem af DJ. Her finder du professionelle folk, der forstår dine udfordringer.