Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Forslag til Cavlingprisen 2019

Indsendelse af forslag til Cavlingprisen 2019 er lukket.

Cavlingvinderne 2018

Jonas Pryner Andersen Cavlingprisen 2018 gik til Berlingske-teamet bag Hvidvask-afsløringerne. Eva Jung, Simon Bendtsen og Michael Lund. Hvem fortjener prisen for 2019?

Prisen gives til en journalist eller en gruppe af journalister i samarbejde, der i særlig grad har udvist initiativ og talent i det forgangne år. 

Forslag skal være offentliggjort inden indsendelsesfristens udløb og skal indsendes via mail til me@journalistforbundet.dk.

De udvalgte bilag i form af bøger, artikelserier, radio- og tv-udsendelser skal fremsendes i sin originale form og i seks eksemplarer. Programlængde i timer/minutter skal anføres på tv- og radioindslag.

Retningslinjer omkring digitale projekter:
Foreslåede digitale projekter skal indeholde et link til projektet. Af hensyn til dokumentation skal kopier af alle journalistiske dele af materialet, der er væsentlige for bedømmelsen, afleveres i seks eksemplarer. Tekst skal printes, lyd og billede afleveres på USB-nøgle.

Hvis indholdet er beskyttet bag betalingsmur, skal der tillige afleveres login og kode til én fælles bruger.

Artikler skal leveres i original skriftstørrelse - avissider skal minimum være A3, radio og tv-udsendelser skal leveres på usb-stick.

Cavlingkomitéen kan anmode forslagsstillere om at indsende yderligere dokumentation, ligesom komitéen kan afvise forslag, der vurderes at være i uoverensstemmelse med Cavlingprisens hensigt, historie og traditioner.

Indsendelsesfristen er onsdag den 6. november 2019, kl. 12.00. Forslag herefter medtages ikke.


Det er alene forslagsstillerens ansvar at sikre sig, at materialet er fuldstændigt og afleveret til tiden.

Prisoverrækkelsen foregår fredag den 3. januar 2020 kl. 15.00 i Nationalmuseets festsal.

Spørgsmål
Kontakt komiteens koordinator, Mette Eeg, me@journalistforbundet.dk eller presseansvarlig Håkon Stolberg, hst@journalistforbundet.dk, 33 42 80 00.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk