Gå til hovedindhold
Bliv medlem

TV-programmer anvendt som undervisningsmateriale (AVU) for 2018

Ansøg om rettighedsmidler for AVU-midler 2018

Hvor kommer rettighedsmidlerne fra?

Rettighedsmidlerne i forbindelse med AVU-puljen kommer i langt overvejende grad fra undervisningsinstitutioner som har indgået en aftale med Center For Undervisningskopi. Undervisningsinstitutionerne afregner et beløb til Copydan. Copydan fordeler disse midler videre til Copydans medlemsorganisationer (bl.a. DJ). DJ foretager fordelingen til de enkelte rettighedshavere på DJ’s område.

Læs her inden du søger:

Hvornår kan jeg søge?

Puljen er p.t ikke åben. 

Vi behandler alle ansøgninger efter ansøgningsfristen.

Hvem kan søge?

Både freelancere, selvstændige, TBA´er (tidsbegrænset) samt fastansatte kan søge disse midler. 

Se hvilke funktioner, der kan søge her.

Hvordan søger jeg?

Du søger i vores ansøgningsportal.

I denne video kan du se hvordan du søger.

I ansøgningsportalen kan vi lægge vægt på, hvor mange dage du arbejder per produktion. Vi anbefaler derfor, at du allerede nu begynder at notere antallet af arbejdsdage per produktion.

Dokumentation 

DJ har modtaget krediteringer på de fleste udsendelser. De programmer som vi har fundet ud fra dit krediteringsnavn, vil fremgå af ansøgningsportalen, når du er logget ind.
Hvis ikke DJ har fundet dig på krediteringslisterne, kan du selv tilføje de manglende udsendelserne for fordelingsåret i ansøgningsportalen.

Du skal uploade dokumentation i form af kontrakter, honoraropgørelser, fakturaer eller bekræftelse fra produktionsselskabet i ansøgningsportalen. 

Hvor meget kan jeg få?

Det afhænger af, hvilke udsendelser du har medvirket til produktionen af, samt hvor meget disse er anvendt. Det endelig svar kan vi først give dig, når du har ansøgt, og vi har behandlet alle ansøgningerne.

Du modtager en mail, så snart beregningen er klar.

Beregningen af dine rettighedsmidler bliver foretaget på baggrund af mange forskellige kriterier (se nærmere i FAQ'en "Hvorfor har jeg fået dét beløb?")

Udbetaling fra andre organisationer

Hvis du tidligere har modtaget midler for enkelte af produktionerne fra andre organisationer, kan du ikke søge midler for disse. 

Programmer fra tidligere år

Hvis du tidligere har ansøgte og modtaget rettighedsmidler i puljen, vil de fleste programmer automatisk være autogodkendte og fremgå af ansøgningsportalen.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk