Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Fordeling af AVU-midler for 2016

Ansøg om ophavsretmidler for AVU-midler.

AV materiale brugt i undervisning

Vi er nu klar med fordeling af AVU rettighedsmidler for 2016. Du kan se den opgørelse vi har modtaget fra CFU (Center for undervisningsmidler), over de produktioner som DJ har kendskab til skulle være brugt i undervisning i 2016. 
Vi beder dig tjekke, om du har været med til at producere én eller flere af de udsendelser som fremgår af listen. Har du produceret programmer der fremgår af listen, skal du udfylde skemaet nedenfor, med de produktioner du har været med til at producere. Fordelingen af midler sker når skemaet er udfyldt, indsendt og vi har gennemgået dokumentationen.

Dokumentation 

DJ har modtaget krediteringer på de fleste udsendelser og derfor er det ikke nødvendigt at sende dokumentation for disse. 
Hvis du tilføjer udsendelser hvor du ikke står krediteret, skal du vedhæfte dokumentation for disse i form af kontrakter, honoraropgørelser, fakturaer eller bekræftelse fra produktionsselskabet. 

Hvornår kan jeg søge? 

Du kan søge i perioden 2. september 2019 til og med den 4. oktober 2019 kl. 23:59.

Hvem kan søge?

Både freelancere, TBA (tidsbegrænset) samt fastansatte kan søge disse midler. 

Funktioner

Alle funktioner der har produceret indhold. Du kan finde listen nedenfor hvor du kan udfylde formularen i forbindelse med ansøgning af midler. 

Udbetaling fra andre organisationer

Hvis du tidligere har modtaget midler for enkelte af produktionerne fra andre organisationer, kan du ikke søge midler for disse. 

Udbetaling 

Vi behandler alle ansøgninger efter ansøgningsfristen. Vi forventer at være klar med fordelingen af midlerne, inden jul.

Programmer fra 2015

Hvis du tidligere på året ansøgte og modtog rettighedsmidler for året 2015, vil disse programmer automatisk være godkendt og overført til 2016, hvis de er blevet brugt igen.

Du skal derfor ikke søge for disse programmer igen i år.

Midler for 2017 og frem

Fordeling af midlerne for 2017 & 2018 sker, efter vi har fordelt midlerne for 2016. 
For de produktioner, som du har indsendt og fået godkendt i 2016, vil du ikke modtage et skema eller skulle registrere disse produktioner igen i 2017 & 2018, hvis disse fortsat er brugt.

Produktioner, der er genbrugt i de efterfølgende år, vil automatisk blive godkendt fra DJ’s side fremadrettet. 

Hvis der er nye produktioner, som du ikke tidligere har godkendt, vil du modtage et skema på disse. 

Medlem af
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
32 MB grænse.
Tilladte typer: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsm xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.