Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
publikum

Pexels.com

Branchedag 2023

- Vi gentager succesen

Den 11. maj i København

Kaffe og hygge

Branchedagen

At være influent handler om meget mere end følgere, likes og trafik. Du skal have fingeren på pulsen, være first mover på trends og SoMe-opdateringer, ligesom du skal være konceptudvikler, tekstforfatter, fotograf, contentproducent, SoMe-konsulent, sælger, community manager og projektleder.

Alt dette, mens du naturligvis er opdateret på markedsføringsloven, etiske retningslinjer, prissætning og digital sikkerhed. Derfor gentager vi hos Influenter og Bloggere i Dansk Journalistforbund succesen fra sidste år, og holder en megafed branchedag for dig, der er influent, blogger, YouTuber, TikTok’er, Twitcher – ja, kært barn har mange navne.

Vi samler 150 influenter til en tætpakket dag, og vi lover, du går meget klogere derfra og har fået mulighed for at netværke med dine kolleger i branchen undervejs. 

Branchedagen er for alle influenter - også dig der ikke er medlem af Dansk Journalistforbund.

Program for dagen


⁃ Velkomst ved formand Lisbeth Kiel og dagens konferencier Cathrine Widunok Wichmand.

⁃ Vi får besøg af Forbrugerombudsmanden.

⁃ Revisoren Michael kommer og taler om seneste nyt ang. influenter og skat. 

⁃ Paneldebat med influenter. Blandt andet Mette Marie Lei Lange og Allan Stage.

⁃ Sammen med dygtige branchefolk gennemgår vi en succesfuld kampagnens fødekæde.

Programmet opdateres løbende.

Kaffe og program

pexels.com

SÆT KRYDS

Den 11. maj 2023 i København

Fra kl. 8.30 til kl.16.00

Medlemmer kommer med for 0 kr. 

Speakere på Branchedagen 2023

_________________________________________

cathrine widunok wichmand

Cathrine Widunok Wichmand

Cathrine Widunok Wichmand
Cathrine har arbejdet som influent siden 2011, og sideløbende som iværksætter. Hun har med succes formået at bruge sin platform til at ændre dansk lovgivning på fertilitetsområdet. Hun har skabt grobund for et stærkt og loyalt følgerskab, som hun har engageret og motiveret til at tage del i mange vigtige emner på sin profil samt i hendes virksomhed Flow Intimates.

Mette Marie Lei Lange

Mette Marie Lei Lange

Mette Marie Lei Lange
Mette Marie var en af de første professionelle bloggere i Danmark. Siden 2014 har hun levet af at skrive og være aktiv på de sociale medier. Mette Maries hjerte banker for velgørenhed, og hun har flere gange skabt flotte resultater ved at bruge sin platform til at skabe opmærksomhed om værdige sager. Hun lever af at være influent og lancerede desuden i 2022 sin hårproduktserie GRÅ Studio.

Christina Toftegaard Nielsen

Mads Holm

Christina Toftegaard Nielsen
Christina har været forbrugerombudsmand i Danmark siden 2015. Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med erhvervsdrivendes overholdelse af bl.a. markedsføringsloven ud fra hensynet til forbrugerne.

Michael Tangstad

Michael Tangstad

Michael Tangstad, revisor
Michael er en af de bedste i Danmark, når det kommer til beskatning af influenter og bloggere. Han har gennem bindende svar fået SKAT til at nikke til løsningsforslag på, hvordan influenter og bloggere skal beskattes.

Allan Stage

Allan Stage

Allan Stage
Allan er indholdsskabende far, som ærligt deler ud af sit liv med fire skønne døtre og en lille søn. Hverdagen som far, livet og nørderi er en kæmpe del af hans Instagramprofil. Ydermere er Allan ved at udvikle en podcast om sorg. "Ærlighed, også når det ikke er pænt", har været hans dogme fra starten.

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

NAVN
Tekst kommer her

Anmeldelser fra sidste års deltagere

- Det var et fantastisk arrangement sidste år. Der blev taget godt hånd om deltagerne, og man gik klogere derfra. Det er så fedt, der begynder at komme mere og mere fokus på det at være influencer. Jeg glæder mig i hvert fald til at deltage igen i år. 
Julia Olsen
- Den sidste branchedag var både lærerig og givende for mit netværk i branchen. Det var dejligt at møde mange af dem, jeg har talt med på Instagram, i virkeligheden. Selvom jeg følte, jeg havde ret godt styr på regler og lovgivning, så fik jeg stadig en masse ny viden om markedsføringsloven, skatteregler, prissætning af mit arbejde men også en masse inspiration til min profil og blod på tanden til at blive endnu dygtigere.
Katja Nylander
- Jeg synes Branchedagen sidste år var en stor succes! Jeg gik derfra med en masse nye indsigter i bl.a. markedsføringsloven, skatteregler og prissætning. Branchedagen er også en dag, hvor man får lov til møde og netværke med en masse dygtige kollegaer. Jeg skal helt sikkert med igen i år.
Line Dupont
- Jeg lærte virkelig meget til Branchedagen sidste år! Der var alsidige oplæg, spørgerunder og plads til alle. Jeg sugede til mig af alt fra revision, regler om reklame og fik mere viden om det at bruge de sociale medier som virksomhed.
Udover det, var det skønt at netværke og møde nye, spændende kollegaer i branchen. Jeg ville sådan ønske, jeg kunne deltage igen i år!
Nina Claire
Publikum

Pexels.com

Spørgsmål og svar om Branchedagen

1. Kan jeg have mit barn med til branchedagen?

Nej, desværre ikke. Branchedagen er ikke et klassisk influent-event, men en dag med oplægsholdere på scenen. Det foregår i et auditorium i et kontorfællesskab, hvor det ikke er velegnet til at have børn og babyer med. 

2. Er indholdet på Branchedagen 2023 det samme som Branchedagen 2022?

Nej, der vil være nye oplægsholdere og nye emner på programmet, men der vil også være et par gengangere. Dog vil formatet og oplæggene være nye.

Hvor og hvornår?

Sæt kryds i kalenderen den 11. maj kl. 8.30-16.00

Branchedagen er for alle influenter - også dig der ikke er medlem af Dansk Journalistforbund.

Branchedagen afholdes: HUB3, Arne Jacobsens Allé 13, 2300 København S. (Lige overfor Fields)

Der serveres morgenmad og frokost samt drikkevarer.

Blomst

unsplash.com

PRISER

Medlemmer af Forbundet for influenter og bloggere: 0 kr. 

Medlemmer af Dansk Journalistforbund: 325 kr.

Influenter uden medlemsskab: 650 kr. 

bog

Pexels.com

KONTAKT OS

Er du i tvivl om noget vedrørende Branchedagen?

Vi sidder klar på mail og telefon til at besvare dine spørgsmål.