Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Find en freelancer

Rediger profil

Jonas Pryner Andersen

Baggrundsbillede

Jonas Pryner

Søger du en freelancer?

Baggrundsbillede

Jonas Pryner

Er du freelancer eller selvstændig?

VELKOMMEN TIL FIND-FREELANCER.DK

I find-freelancer.dk finder du journalister, kommunikatører, grafikere, oversættere, fotografer og mange andre specialister, som kan løse opgaver i medie- og kommunikationsbranchen.

Hyrer du en freelancer eller selvstændig fra DJ, hyrer du professionel arbejdskraft, der kender til dine udfordringer, og begår sig i et stærkt fagligt netværk.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

FREELANCER I DJ

Som freelancer eller selvstændig og DJ-medlem kan du skabe et online visitkort med kundeliste, CV, profiltekst, eksempler på dit arbejde - og positionere dig som freelancer over for potentielle arbejdsgivere.

Du opretter en profil, og synliggør dit arbejde, under Mit DJ - kun freelancere eller selvstændige kan oprette en profil.

Hvis du ikke allerede er registreret som freelancer eller selvstændig i vores medlemsdatabase, så kontakt os for hjælp.

Baggrundsbillede

Andreas Weiland

Budgetberegneren

Få et overblik over din økonomi som freelancer eller selvstændig med DJ's Budgetberegner. 

VIS AT DU ER PÅ FIND-FREELANCER

Er du freelancer eller selvstændig og har en profil på Find-Freelancer.dk, så vis omverden det ved at bruge logoet på dine egne kanaler. 

Lars Bech

FÅ TILSKUD TIL MEDIERNES EFTERUDDANNELSE
Som freelancer kan du få støtte til efteruddannelse. 

Lars Bech

FREELANCER & SELVSTÆNDIG

Vi har mange års erfaring med at rådgive freelancere og selvstændige om sygdom, barsel, priser og honorar, skat og moms mm, og som medlem af DJ får du adgang til et stærkt fællesskab i medie- og kommunikationsbranchen.