Gå til hovedindhold
Bliv medlem

YouTubes unge, danske stjerner

På Youtube findes unge stjerner, der er næsten ukendte for danske tv-folk. Nogle af dem kunne man møde på TV Festival, og det gjorde Bubber. Blandt andre to århusianske brødre, der står bag kanalen Slikhaar, som har 100 millioner visninger på Youtube

To af gæsterne i Bubbers sofaarrangement  var de 25-årige tvillinger Emil og Rasmus Vilain Albrechtsen fra Aarhus. De har global succes med deres engelsksprogede videoer på Youtube-kanalen Slikhaar TV. Videoerne handler udelukkende om lækkert hår. Slikhaar TV har 440.000 subscribers, og videoerne er blevet vist 100 millioner gange.

Brødrene Emil og Rasmus Vilain Albrechtsen driver verdens største hårmedie for mænd.  Indtil videre har de fået 100 millioner viewv, og de er kun lige begyndt. 

De to brødre mødte Bubber i sofaen til TV-festival, hvor dee forklarede, at startede med at lave kanalen på Youtube, fordi de ønskede at skabe opmærksomhed om de hårprodukter, de sælger. Og det går intet mindre end strygende. I dag tjener Slikhaar-brødrene mere end 700.000 kroner om måneden. Oveni skal lægges 30.000 kroner fra de månedlige Youtube-annoncer (oplysninger fra TV2.dk i januar 2014.)

Læs mere her

Kommentarer