Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Vi har en pris, vi gerne vil uddele

Kære medlem af FILM&TVGRUPPEN.

Vi har en pris, vi gerne vil uddele. Hjælp os med at finde den rette modtager, og lad os hylde dem, som skaber et godt arbejdsmiljø med sikkerhed og trivsel for alle i film- og tv-branchen.

Sig til prisen

SIGTIL er startet af folk, som arbejder i film- og tv-branchen og som gerne vil skabe en positiv forandring for alle.  Vi håber en pris vil åbne op for debat om arbejdsmiljøet, så vi kan løse problemerne sammen.

SIGTIL skal være en stemme for alle, som arbejder i branchen, og består derfor af et bredt samarbejde på tværs af fagforbund.

SIGTIL modtager støtte af FILM&TVGRUPPEN i DJ, FAF, DFF, Skuespillerforbundet, samt Copydanpenge via SKU.

Nu har du mulighed at skabe forandring i arbejdsmiljøet i film- og tv-branchen.  SIGTIL-PRISEN vil inspirere til bedre dialog om arbejdsmiljøet og skabe debat om forebyggelse af stress, fokus på sikkerhed og forventningsafstemninger på produktionerne.  Det gode arbejdsmiljø starter nemlig med åben dialog mellem alle medarbejdere og ledelsen.  

Derfor gives SIGTIL-PRISEN til dem, som skaber det gode arbejdsmiljø for os alle. Med din erfaring, og på din vej rundt i branchen, hvem mener du skaber et godt arbejdsmiljø?

I år fokuserer vi på dem, som skaber den gode og konstruktive dialog mellem medarbejdere og ledelse.  Det gør vi, fordi kritik af trivsel og urealistiske produktionsplaner ofte er tabu.  Ingen skal være bange for at miste sit arbejde, fordi man vil forbedre trivsel og sikkerhed for alle.  Så i år hylder vi dem, som inddrager alle i dialog og skaber løsninger sammen.  

Du kan nominere en leder, en chef, eller et produktionshus, som gør det godt for dit arbejdsmiljø.

Sådan nominerer du
Send navnet på den leder eller det produktionshus, du vil nominere, sammen med en begrundelse for, hvorfor netop denne chef eller produktionshus fortjener SIGTIL-PRISEN.  Skriv til Sigtil på Facebook @Sigtil eller til sigtilprisen@gmail.com

Læs mere om Sigtil og bliv inspireret til, hvad et godt arbejdsmiljø indebærer, og nominér din favorit på Sigtil.dk Du kan også følge os på @sigtil

Se videoer fra sessionen Arbejdsmiljø under pres
Forhåbentlig har du hørt om SIGTIL-PRISEN på FILM&TVGRUPPENS Facebookside, hvor SIGTIL har delt videoer fra dine kollegaers oplevelser af arbejdsmiljøet rundt om i branchen.  
På årets Copenhagen Tv Festival afholdte vi sammen med FILM&TVGRUPPEN debatten ‘Arbejdsmiljø under pres’. Her diskuterede et toptunet panel bestående af repræsentanter fra hele branchen arbejdsmiljøet i tv-branchen. Se videoer fra sessionen nedenunder.
 

Kommentarer