Gå til hovedindhold
Bliv medlem

TVGruppens medlemstal eksploderer

På et år er medlemstallet i tvgruppen tæt på fordoblet. Det er primært rådgivning og juridisk støtte, der tiltrækker, og DJ har derfor rustet op på det område.

Ansatte i film- og tv-branchen organiserer sig i stigende grad i DJ. I oktober 2011 var der 575 medlemmer af tv-gruppen, og ved udgangen af 2012 har gruppen nu rundet 900 medlemmer. Medlemmerne kommer fra alle tv-produktionens fag fra klippere, lydfolk og fotografer til produktionsfolk, tilrettelæggere og redaktører. Fælles for de fleste er, at de er freelancere eller tidsbegrænset ansatte på produktionsselskaber.

Kontraktrådgivning og Copydan-midler tiltrækker

DJ har tidligere spurgt medlemmerne af TVGruppen, hvor DJ skaber værdi for dem. Her bliver der svaret, at det rådgivning, udbetaling af copydan-midler, samt abonnementet på Ekko og fagbladet Journalisten, der virker tiltrækkende. Den rådgivning, som TVGruppens medlemmer primært benytter, handler om kontrakter, barsel og ophavsret, og DJ har inden for det sidstnævnte område netop fastansat jurist Anders Sevel Johnsen for at følge med efterspørgslen på rådgivning inden for dette område. 


83% af de adspurgte i undersøgelsen svarer, at de har været ”tilfredse” eller endog ”meget tilfredse” med den rådgivning, de fik. 53% svarer også, at de har rådet andre til at blive medlemmer af DJ. Det ser ud til, at flere har fulgt det gode råd. Og er du et af de tilfredse medlemmer, så må du meget gerne anbefale gruppen til flere. 
 

Kommentarer