Gå til hovedindhold
Bliv medlem

TVGruppen vokser stadig. Det giver fordele

Nu afsættes der flere ressourcer til gruppen i DJ. Det skyldes, at TVGruppen fortsætter med at være en af de hurtigst voksende grupper i DJ. På blot et halvt år er gruppen vokset med 200 medlemmer, og der er ikke noget, der tyder på, at udviklingen stopper. Blandt andet fordi, medlemmerne anbefaler gruppen til andre.

Der er nu 760 medlemmer af TVGruppen. 1. oktober 2011 var der 579 medlemmer. Det er en stigning på næsten 200 medlemmer et halvt år. Stigningen skyldes blandt andet DJs markante indsats på ophavsretsområdet. Den har betydet, at mængden af Copydan-midler, som DJ kan uddele til TV-gruppens medlemmer, er øget betragteligt. I alt blev der uddelt 4,6 mio kr. for visningsåret 2010, og beløbet er stigende år for år.

Det betyder også, at der internt i DJ for nylig er afsat ekstra ressourcer til tvområdet, der nu får deres egen nyhedsbrevsredaktør, Stine Bjerre Herdel. Sammen med DJs faglige specialister på området skal hun være med til at løfte og styrke DJs kommunikation til, med om om tv-branchen og TVGruppens medlemmer fremover. 

Spred budskabet

”Som forbund bliver vi jo kun stærkere af, at organiseringsprocenten er så høj som muligt. Så vi er rigtig glade for, at den her gruppe vokser så hastigt. Og derfor kan jeg da også kun opfordre de nuværende medlemmer til at ”tage en ven med” og gøre opmærksom på de fordele, der er ved at være organiseret i DJ,” siger DJs jurist Lone Amtrup, der har speciale i ophavsret.

I medlemsundersøgelsen fra sidste år nævnes fordele som rådgivning, pressekort og billige forsikringer som et væsentlige argumenter for at være medlem.
 

Kommentarer