Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Tre ting tv-seere vil ha'

Værterne skal være mere menneskelige, der skal være mindre "Mindre mediegejl" og flere konklusioner frem for snak og tænkeri. Det er konklusionerne i DR's nye rapport om medieudvikling, der også konkluderer, at 2013 for alvor blev streamingens år

Seriøst udseende værter med jakkesæt og slips hører fortiden til. Seerne vil have menneskelige, oprigtige og spontane værter og bliver irriterede, når værten leverer indstuderede og opstillede monologer. Og så indskærper seerne, at tv er noget, man ser, for at slappe af. Alt for mange langtrukne programmer med snak og tænkeri, der først kulminerer i en pointe til sidst er ikke i orden.

Det er nogle af konklusionerne på, hvad seerne synes om tv, og hvad de vil have i fremtiden. De fremgår af DR's nye rapport, Medieudviklingen 2013.
 
2013 vil blive husket som året hvor streaming for alvor bed sig fast i både danskernes bevidsthed og i deres mediebrug.

Af den fremgår det også, at 2013 vil blive husket som året hvor streaming for alvor bed sig fast i både danskernes bevidsthed og i deres mediebrug, og hvor der skete det største fald i tv-kigningen nogensinde. Netflix i i dag Danmarks 6.-største kanal.
Dette og meget mere kan du læse om i rapporten.


 

Kommentarer