Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Storytelling med Visual Effects - ikke længere kun for Hollywood.

Afholdt webinar. Arrangementer for Film & TV Grupppen
Tilmeld dig vores kommende webinar d. 11. februar kl 17.00 - 18.00  : Storytelling med visuelle effekter

Dennis Halmark

Dennis B. Dalmark har arbejdet i den danske film- og tv-branche i årtier som bl.a TV-Producer og Creative Director, før han flyttede til USA og videreuddannede sig til Filminstruktør med en Master i Fine Arts fra The American Film Institute i Los Angeles. Han har efterfølgende arbejdet som story consultant hos flere af studier i Hollywood, Instrueret dokumentarfilm og reklamefilm, produceret visual-effekter, animations og motion graphics. Han er nu flyttet tilbage til Danmark efter 12 år i Hollywood.

Storytelling med Visual Effekter - ikke længere kun for Hollywood.

Visual effekter er ikke kun rumskibe, monstre på størrelse med skyskrabere eller eksplosioner og jordskælv. I dag er der stort set ikke en eneste fiktion- eller dokumentarfilm eller TV-serie fra Hollywood Fabrikken, som ikke er fyldt med VFX, både det synlige - men også meget helt usynligt. VFX betragtes nu som endnu et redskab i værktøjskassen for at fortælle historien på den bedst mulig måde og hjælpe til at fremhæve eller fokuserer essensen af en scene og det er derfor i dag blevet en helt naturlig ting at inkludere i en produktionen.

Fra eye catching motion graphic introer og 3D visualisering af tørre tal og statistikker til at fikse uønskede ting eller enhance billedet. VFX har en bred pallette, og denne aften vil Creative Director Dennis Dalmark bringe jer ind i denne verden, fjerne mystikken og vise hvilke muligheder, der findes -  selv med mindre budgetter eller en lille smule erfaring, og hvordan VFX kan bruges usynligt til at hjælpe historien til træde frem, og hvorfor det kendte udtryk “we will fix it in post” stammer fra VFX-verdenen.

Denne aften er for alle, der ønsker en forståelse af og indblik i VFX. Klippere, Tilrettelæggere, Journalister, Fotografer, Producere m.m. og der vil selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Kommentarer