Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Snup dig en pensionsordning

DJ anbefaler, at du tilmelder dig Mediernes Pension – på den måde får du en billig forsikring mod de alvorligste hændelser

En pensionsordning? Det lyder tørt og kedeligt. Og det bliver sikkert ikke bedre af, at et af de bedste argumenter for at vælge en ordning er, at der er en gruppelivs-ordning tilknyttet.
For så handler det lige pludselig om alle de alvorlige ting, der kan overgå os: Alvorlig, livstruende sygdom. Handicap. Mistet arbejdsevne (delvist eller helt) – eller i værste fald: Døden.

Men netop, når det er alvorligt, er der grund til også at tage det alvorligt. Ved at tilmelde sig en pensionsordning i Mediernes Pension sparer man dels op til sin alderdom, dels bliver man forsikret mod ovennævnte tilfælde.

Mediernes Pension er ikke kun forbeholdt de DJ-medlemmer, der er omfattet af en overenskomst; selskabet optager også meget gerne freelance- og selvstændige DJ-medlemmer, og DJ anbefaler af forsikringsmæssige årsager, at medlemmerne deltager.

Det eneste krav til at være individuelt med i Mediernes Pension er, at man opsparer mindst 1.000 kroner om måneden (før skat) ud over det beløb, man betaler for gruppelivsordningen.
Selskabet har en aftale om, at PFA leverer gruppeforsikringen, og her vil man naturligvis også gerne bistå med at forvalte opsparingen. PFA kan træffes for vejledning i forhold den individuelle tilrettelæggelse af dækningsgrader.

En basis-dækning, som medlemmerne kan regulere op eller ned på de forskellige parametre, koster godt 300 kroner om måneden. Denne pris er garanteret frem til og med 2017.

Klik her for nærmere information, tilmeldingsblanket og booking af rådgivning.

Kommentarer