Gå til hovedindhold
Bliv medlem

SIGTIL–PRISEN 2019 - NOMINER DIN FAVORIT

Det er nu, at du skal nominere den bedste leder eller det produktionsselskab i film- eller tv-branchen, som skaber det bedste arbejdsmiljø for dig og dine kolleger.  Hvem gør det godt? Hvordan skaber de sikkerhed, laver realistiske produktionsplaner og risikovurderinger, skaber dialog mellem alle og forebygger stress? 

SIGTIL

 

I 2018 vandt Warner Bros. ITVP Sigtil-Prisen.  Det gjorde de, fordi man dér i flere år har arbejdet aktivt med at forebygge stress og skabe trivsel.  Alle, både freelancere og fastansatte, kan deltage i Warners trivselsgruppe.

Bodil Jørgensen holdt en drabelig morsom tale om hendes ulykke på en filmproduktion, da hun gav Warner prisen. Sigtil-Prisen gav Warner en pris på 15.500 kr., som skal bruges til at skabe noget godt for alle medarbejdere.

Hvem skal vinde i 2019?  

Skriv til sigtilprisen@gmail.com – med navn på din favorit og en begrundelse (begrundelsen er vigtig. Hvordan arbejder man konkret med trivsel, sikkerhed, risikovurdering, dialog og kommunikation, arbejdsmiljørepræsentanter osv.)   

Deadline er d. 1 november 2019

En jury af erfarne kolleger i branchen, med viden om arbejdsmiljø og branchens mange produktionsselskaber, vil udarbejde en short-list blandt de nominerede, som bliver interviewet - og senere udvælges vinderen.    

Sigtil-Prisen uddeles på vinderens arbejdsplads og streames på Facebook @Sigtil. Det sker d. 5. december 2019. 

Læs mere på Sigtil.dk eller følg Sigtil på Facebook. 

Kommentarer