Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kommunikation – også på tv

Refleksioner fra Mogens Blicher Bjerregård, Formand for DJ, på baggrund af generalforsamling i TVGruppen onsdag.

TV produktion er ikke bare nyheder, aktualitet og underholdning, men også kommunikation. Der blev reflekteret og tænkt med om DJ’s fremtid og herunder den mulige fusion med KS, da TV Gruppen onsdag aften i Journalisternes Hus i København holdt både generalforsamling og 10 års jubilæum. En gruppe, der er vokset fra 40 til 1100 medlemmer på de ti år.

30 medlemmer af TV-gruppen deltog i generalforsamlingen, og jeg oplevede stor interesse for udviklingen af DJ, hvor der også kom eksempler fra de fremmødte på, at de har pendlet mellem tv-produktion og kommunikation, eller at tv-produktion simpelt hen er kommunikation. Og ja, der var opbakning til, at vi skal blive stærkere på netop kommunikationsområdet, og så ser gruppen frem til diskussionerne på Fagligt Forum om den mulige fusion med KS. 

Jeg er så efter generalforsamlingen heller ikke i tvivl om, at der fortsat skal være fuld turbo på rekruttering og organisering i både tv- og filmbranchen. TV-Gruppen udvikler sig nemlig også hele tiden, og generalforsamlingen gav bestyrelsen mandat til eventuelt at finde et nyt navn til gruppen for at vise, hvad den favner. Vores specialgrupper er en fantastisk drivkraft for DJ.  

Kommentarer