Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kom på TV festival med intro-rabat

Som noget helt nyt har Copenhagen TV festival lanceret en ”First Time Billet” for dig, der ikke har været på festivalen før.

Fra Carpool Karaoke – the Apple series

For at flere i tv-branchen kan få glæde af Copenhagen TV Festival har TV Festivalen netop lanceret en helt speciel intro-pris til førstegangsdeltagere.

”Vi ønsker at inddrage alle, som vi ved kan få rigtig meget glæde af årets program. Og der er mange, der ikke har været på festivalen før eller er den gængse TV festival deltager, som kan få super meget glæde af alle de inspirerende og hands-on sessions, som vi har på programmet,” understreger festivaldirektør Mette Sig.

Større end nogensinde
Hele festivalens program er nu online. I år har festivalen det største program nogensinde med 58 forskellige sessions.

 På festivalen kan du bl.a.  høre om True Crime serien ”The Confession Tapes”, blive inspireret af nyhedsfolk og gravergrupper fra ”NY Times”, møde online-dokumentarister i “When documentary goes digital”, og ikke mindst overvære FILM&TVGRUPPENs helt egen session, der sætter fokus på arbejdsmiljøet i tv-branchen.

Læs mere HER

Sådan gør du og pris
En first time-billet har en fast pris på 3.000 kr. Man sparer 1.325 kr. i forhold til en almindelig festivalbillet købt i juli. Der er også rabat til studerende, som kan købe billet for 2.000 kr. Priserne oplyst her er inkl. moms.

Køb billetter HER

Kommentarer