Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Hjælp til en undersøgelse

Kære medlemmer

De seneste år har organisationerne i film-, tv- og scenekunstbranchen arbejdet på at skabe positive ændringer i arbejdsmiljøet og har anlagt et særligt fokus på forebyggelse og håndtering af grænseoverskridende adfærd.

Nu inviterer vi dig til at bidrage til en undersøgelse af, hvilke initiativer der er nået ud til medlemmer af organisationerne og hvilke tiltag, der fungerer bedst i vores branche. Undersøgelsen er også en "temperaturmåling" af, hvorvidt branchen oplever, at der er sket en ændring i fokus og italesættelse af grænseoverskridende adfærd i branchen inden for de seneste år.

Besvar spørgeskemaet her: 

Det tager ca. 8-10 minutter at udfylde skemaet. Svarfrist er senest søndag d. 7. maj 2023.

Initiativtagerne til undersøgelsen er Producentforeningen, Dansk Skuespillerforbund, Danske Filminstruktører og Dansk Teater, som har inviteret branchens organisationer, heriblandt dansk journalist forbund  til at deltage. Vi opfordrer derfor vores medlemmer til at bidrage til undersøgelsen.

Dit input vil gøre os klogere på, hvad vi fremadrettet skal lægge vægt på i det videre arbejde med at forebygge og håndtere grænseoverskridende adfærd, som f.eks. chikane, nedværdigende adfærd eller uønsket seksuel opmærksomhed, i film-, tv- og scenekunstbranchen.

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver Human House gennemfører undersøgelsen. Spørgeskemaet er fortroligt og vil blive behandlet i anonymiseret form af Human House' konsulenter.

Hvis du oplever problemer eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Human House konsulent Stine Louise Buch Vording, mail: slv@humanhouse.com.

Følgende organisationer distribuerer spørgeskemaet i branchen: Danske Dramatikere, Danske Filminstruktører, Danske Sceneinstruktører, Danske Scenografer, Dansk Filmfotograf Forbund, Dansk Filmklipperselskab, Dansk Journalistforbund, Dansk Skuespillerforbund, Dansk Teater, FAF – Film- og tv-arbejderforeningen, Producentforeningen, Teknisk Landsforbund og WIFT – Women In Film and Television.

Hvis du er medlem af flere organisationer, modtager du link til undersøgelsen flere gange. En række arbejdsgivere er også blevet bedt om at distribuere undersøgelsen, hvormed du også kan modtage link herfra – undersøgelsen skal imidlertid kun besvares én gang.

 

Kommentarer