Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Forhandlingerne med Producentforeningen trækker ud

DJ og Producentforeningen forhandler om fornyelse af overenskomsterne, men det har vist sig svært at nå til enighed. En række modsatrettede krav skiller parterne, der nu holder en pause i forhandlingerne

DJ og FAF har overenskomster med Producentforeningen, og parterne er i gang med forhandlinger om fornyelse af dem – både for fastansatte, projektansatte og for freelancere.

DJ har primært stillet krav om forbedringer på de såkaldt bløde områder inden for sygdom, barsel og stress. Producentforeningens krav handler primært om mere fleksibel arbejdstid og en forenkling af lønsystemet, som efter DJ’s mening udgør reelle forringelser.

Det har vist sig meget svært at komme videre i forhandlingerne, der derfor nu er sat på stand by sommeren over, hvorefter der gøres et nyt forsøg på at nå til enighed. Vi vil løbende holde jer orienteret om forhandlingerne på TVgruppens og DJ's hjemmeside.

På DJ's hjemmeside kan I se, hvilke produktionsselskaber, der er omfattet af overenskomsterne med DJ og FAF. Læg dog mærke til, at de associerede medlemmer ikke er dækket af overenskomsterne.

Kommentarer