Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fokus på arbejdsmiljø ved årets TV festival

Arbejdsmiljøet i TV-branchen er under pres, og det sætter FILM&TVGRUPPEN i Dansk Journalistforbund sammen med #SIGTIL-kampagnen nu fokus på med en paneldebat ved årets Copenhagen TV Festival.

Arbejdsmiljø under pres

Sabine Andersen

”Jeg sagde ja til et job, som jeg godt kunne se ville blive for sindssygt at fuldføre. Jobbet var forfærdeligt! Jeg var alene om at varetage 4-5 menneskers arbejde og var en millimeter fra at gå ned med stress.”  - anonymt medlem

Tv-branchen er præget af højt arbejdstempo, pressede produktionsplaner og få hænder til at udføre opgaverne, og det er med til at gøre hverdagen presset for medarbejderne. Og når de fleste så er ansat som freelancere, hvem tager så ansvar for stress og dårligt arbejdsmiljø?

 

Læs mere om arbejdsmiljø og #SIGTIL-Kampagnen HER

Paneldebat om arbejdsmiljø

Med sessionen Arbejdsmiljø under pres, har  FILM&TVGRUPPEN i DJ i sammen med #Sigtil-kampagnen samlet et panel bestående af forskellige aktører fra alle dele af tv-branchen, der skal vende og diskutere de problemstillinger TV-branchen har anno 2018.

Med udgangspunkt i vidnesbyrd og dilemmaer indsendt af FILM&TVGRUPPENS medlemmer, vil panelet, der består af  formand FILM&TVGRUPPEN i DJ Johannes Pico,  TV-tilrettelægger og redaktør Camilla Bitsch Metelmann, bestyrelsesformand for Producentforeningen Fredrik Hillerbrand, udviklings- og programchef for Koncern TV & Filmproduktion A/S  Stine van der Sterren Enevoldsen, og Morten Fisker, chef for ekstern produktion og rettigheder for TV2, diskutere problemstillingerne fra deres perspektiv. Til at styre debatten er vært og journalist Mette Vibe Utzon.

Du kan stadig nå at indsende dit dilemma - det er selvfølgelig helt anonymt.
Skriv til: filmogtvgruppen2018@gmail.com

Sessionen kan ses onsdag d. 29/8 kl. 15:45 på Cph TV festival.
Læs hele festival-programmet HER


First time billet

Husk, at Copenhagen TV Festival netop har lanceret en first time billet, til alle dem, der aldrig har købt en billet til TV festivalen før. En First Time introbillet har en fast pris på 3.000 kr. Man sparer 1.325 kr. i forhold til en almindelig festivalbillet købt i juli. Der er også rabat til studerende, som kan købe billet for 2.000 kr. Priserne er inkl. moms.
Og husk, at hvis du har tv-midler stående fra sidste år, så kan du bruge dem skattefrit på en TV festival billet.

Kommentarer