Gå til hovedindhold
Bliv medlem

FILM&TVGRUPPEN INVITERER TIL GENERALFORSAMLING 2020

FILM&TVGRUPPEN inviterer endnu engang alle medlemmer til generalforsamling. Det bliver en hyggelig aften med valg til formands- og bestyrelsesposter, inspirerende oplæg og indblik i bestyrelsens arbejde.

Keld Reinicke

Foto: PR/Keld Reinicke

Årets generalforsamling bliver noget særligt, eftersom vi er på udkig efter en ny formand. I efteråret gik vores formand og næstformand af. Siden har Louise Andreasen været konstitueret formand, men hun ønsker ikke at genopstille. Vi søger også nye medlemmer til vores lille bestyrelse, så vi kan blive ved med at gennemføre alt det konstruktive og udviklende arbejde for medlemmerne, som vi gerne vil. Så brænder du for at arrangere fede events eller spændende foredrag mm. til medlemmerne, har vi midlerne til at føre dem ud i livet. Det kan også være, at du gerne vil ind i maskinrummet, hvor overenskomster, arbejdsmiljø og freelancernes vilkår diskuteres og forbedres. Det kan være, at det netop er din indsigt, der gør udslaget for bedre vilkår i film- og tv-branchen. 

Vi afholder ca. 6-7 bestyrelsesmøder på et år, som typisk ligger fra kl. 18-21.30 på en hverdag. For tabt arbejdsfortjeneste i forbindelse med bestyrelsesmøder, giver DJ en lille kompensation. 

Hvis du går med overvejelser om at træde ind i bestyrelsen, så skriv gerne en mail til os på forhånd på filmtvgruppen@journalistforbundet.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Foredrag med Keld Reinicke
 

Efter selve generalforsamlingen vil tv-guru Keld Reinicke gøre os klogere på det betændte streamingmarked i Danmark.

Keld Reinicke opererer både i Danmark, Skandinavien og det store udland og har dagligt kontakt med mange forskellige medievirksomheder - lige fra public service til kommercielle broadcastere og fra nye tech-virksomheder til mere traditionelle. Keld har derfor stor indsigt i den digitale medietransformation i Danmark.

En række nye streamingtjenester har set dagens lys den seneste tid – og flere er på vej. Hvad betyder de forskellige streamingstjenesters indtog på det danske marked for broadcastere og producenter?

I aftenens oplæg ‘Kelds Guide til Galaxen’ kommer Keld Reinicke med sit bud på, hvilke nye tendenser vi skal holde særligt øje med, og hans bud på, hvad streaming kommer til at betyde for danskproduceret indhold, når man tager et kig ud over streamingslandskabet.

Har du ikke mulighed for at deltage i generalforsamlingen i København, så fortvivl ej. Igen i år har du muligheden for at følge med på FILM&TVGRUPPENs Facebookside, hvor generalforsamlingen bliver livestreamet. Dog vil du ikke have mulighed for at stille op eller stemme. Login vil blive tilsendt på mail et par dage før arrangementet.
Keld Reinickes foredrag streames ikke.

Tilmelding
 

Alt du skal gøre er at tilmelde dig HER og møde op onsdag d. 4. marts kl. 18.00 til ca. 21.30 på Gammel Strand 46, 1202 København K. Så sørger vi for god stemning, mad og drikke.
Arrangementet er gratis og kun for FILM&TVGRUPPENs medlemmer. 

Dagsorden
 

1. Valg af dirigent

2. Valg af stemmetæller 

3. Bestyrelsens beretning og fremtidige visioner v/formand Louise Andreasen

4. Regnskabsaflæggelse

5. Forslag fra bestyrelsen og medlemmer*

6. Fastsættelse af kontingent

7. Beskrivelse af bestyrelsens arbejde

8. Valg af formandskab

9. Valg af øvrig bestyrelse

10. Valg af medlem til ophavsretsbestyrelsen.

11. Valg af suppleant

12. Valg af revisor og revisorsuppleant

13. Evt.

Kommentarer

Gøran Blomquist

tir, 02/11/2020 - 00:11

Hej, jeg forsøgte mig med den tilmeldning, men det koster 100kr(!). Hvad skal det betyde? Er det gratis eller koster det noget?