Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Få 20% rabat på årets CPH TRANSFORM

Kom på forkant med fremtidens digitale og visuelle fortælleformater. Deltag i konferencen CPH Transform19, hvor speakers i verdensklasse fra ind– og udland vidensdeler om video til online platforme.

CPH Transform

Foto: CPH Transform

FILM&TVGRUPPEN tilbyder nu i samarbejde med CPH TRANSFORM 20% rabat til alle vores medlemmer på årets konference.

CPH Transform afholder hvert år en stor konference med fokus på, hvordan den digitale transformation ændrer vores medievaner og dermed også måden, hvorpå vi udvikler, producerer og distribuerer video.

Billetter kan købes HER
(https://www.conferize.com/cph-transform19/home)


HUSK, når du køber billetten, skal du bruge koden ”DJbillet19” for at opnå rabatten.

Konferencen har ét fokuseret og kurateret spor, så alle deltagere får et fælles fundament og inspiration til samarbejde. Det er en klar målsætning for CPH Transform at forene kreative profiler på tværs af brancher for at udfordre vanetænkning og hæve barren for det indhold, som vi skaber til online platforme. CPH Transform giver dig indsigt i den transformation, som alle kreative, der arbejder med video, står midt i.

Som medlem af FILM&TVGRUPPEN I DJ opnår du 20% af billetprisen til CPH Transform19 konferencen, som løber af stablen torsdag d. 17. Januar 2019 kl. 08.30 i The Plant.

Kommentarer

Annette Frederiksen

tir, 12/11/2018 - 11:38

Jeg har lige forsøgt at købe billetter med rabatkoden uden held. Jeg kunne ikke se, at rabatten blev fratrukket nogle steder, så jeg droppede mit køb. Er rabatkoden aktiveret endnu?