Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ's selvstændige er vilde med webstream

For en uge siden holdt DJ BIZ årets anden webstreamede session, og hvor 18 var mødt op på Gl Strand, sad der godt 40 og så med derhjemme ... i stive 3 timer. DJs selvstændige/freelancere er vilde med webstreaming, og DJ BIZ lover mere til efteråret

Tidligere på året løb den første webstreamede DJ BIZ-session af stabelen.
I januar/februar fik vi pænt mange henvendelser i DJ fra selvstændige/freelancere med spørgsmål om fradrag, forskudsregistrering, årsopgørelse og moms. Derfor hyrede jeg revisor Jens Thoft til at give tage den fra en ende af med en maratonsession om skat og moms. Den fik ikke for lidt.

Før vi så os om, var der planlagt knap 5 timers oplæg om et emne med et - skal vi sige - knap så underholdende ry. For at sætte det hele lidt på spidsen, valgte jeg at webstreame hele molevitten. Indrømmet, lidt et sats, for det er ikke helt billigt. Men tilmeldingerne væltede ind, og ud over de 20 pladser fysisk på Gl. Strand, så folk derhjemme gennemsnitligt med i over 3 timer og 40 min.

I sidste uge gentog vi succesen - denne gang med en session om synlighed. I min rådgivning støder jeg på en del medlemmer, der helt taber pusten over alle de platforme, de skal være på og alle de forventninger om 5 daglige opdateringer, blogs, tweets og nyhedsbreve. Derfor hyrede jeg Abelone Glahn til at tale om en overkommelig synlighed på nettet i hele 3 timer, og det fik over 60 medlemmer glæde af - heraf over de 40 derhjemme. Tallene viser, at folk var med stort set hele vejen. Vi evaluerede forløbet, og tilbagemeldingerne er ikke til at tage fejl af: Medlemmerne elsker webstreaming.

Så DJ BIZ kommer helt klart til at sende igen - til en computer nær dig. Vi arbejder på at få løst teknikaliteterne, så jer, der gerne vil se med på mobilen, også sikres adgang, og vi skal nok se på at få løst op for, at I kan smide spørgsmål ind undervejs - selv om jeg ikke kan garantere, at alle kan få svar.

Hvis du sidder og brænder inde med den helt geniale oplægsholder og/eller det helt oplagte emne for den næste webstreamede session, så giv os et praj på djbiz@journalistforbundet.dk.

Kommentarer