Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Delegerede til Fagligt Forum 2018

Fagligt Forum afholdes den 22.-23. april på Hotel Scandic Sluseholmen i København og sætter i år fokus på to store temaer: Fagenes fremtid og fremtidens forbund.

Fagligt forum

Foto: Jakob Carlsen

Fagligt Forum er DJ’s forum for politik-skabelse! 

Fagligt Forum holdes hvert andet år i april – i de år, hvor der ikke er Delegeretmøde. Og formålet med Fagligt Forum er at bruge halvanden dag på at debattere og lytte sig frem til, hvad der bør være DJ’s holdninger og politikker på forskellige aktuelle fagpolitiske emner. 

Det er DJ’s hovedbestyrelse, der beslutter, hvordan programmet skal se ud. I år har man besluttet sig for to store temaer: 

1. Fagenes fremtid: Det gennemgående tema på søndagens program bliver fagenes fremtid: Medie- og kommunikationsbranchen forandrer sig med rivende hast. Hvad betyder det for de fagligheder, som medlemmerne af DJ har? Og hvad betyder det for de uddannelser, som de kommende mange års medlemmer af DJ skal gennemgå? DJ har nedsat en arbejdsgruppe, som skal studere dette vigtige emne nærmere. På Fagligt Forum vil nogle af arbejdsgruppens medlemmer fortælle om de foreløbige resultater. Og Fagligt Forums deltagere skal give sit besyv med til arbejdet igennem oplæg, gruppearbejde mv. 

2. Fremtidens forbund: Mandagens program handler mere konkret om DJ: Hvordan skal foreningen DJ Medier & Kommunikation se ud i fremtiden? Hvordan skal DJ hjælpe medlemmerne? Og hvordan skal organisationen indrettes? I forlængelse af Delegeretmødet sidste år blev der nedsat en arbejdsgruppe, som vil fremlægge sine forslag og diskutere dem med Fagligt Forums deltag

Læs mere om Fagligt Forum HER

For at komme med til Fagligt Forum skal du vælges som delegeret til FILM&TVGRUPPENs generalforsamling d. 6. marts kl. 18. Vi har ca. 34 pladser.

Hvis du ikke kan deltage i generalforsamlingen, men gerne vil deltage til Fagligt Forum 2018, bedes du give besked på filmtv@journalistforbundet.dk senest d. 4 marts.

DJ betaler ophold og rejse.

Kommentarer

Dorthe Studsgarth

tir, 03/06/2018 - 21:00

Har I en ekstra plads?