Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Bliv gratis medlem af Det Danske Filmakademi

TVgruppen sponsorerer nu Det Danske Filmakademi. Det betyder, at medlemmer af TVgruppen i DJ kan blive gratis medlemmer af Det Danske Filmakademi. Det giver blandt andet adgang til en række gratis filmvisninger og ikke mindst indflydelse på Robert-prisen.

TVgruppen sponsorerer nu Det Danske Filmakademi. Det betyder, at medlemmer af TVgruppen i DJ kan blive gratis medlemmer af Det Danske Filmakademi. Bliver man det inden den 31. december, er man stemmeberettiget til Robert Prisen i januar 2015. Robertprisen gives hvert år gives for film- og tv-produktioner i særklasse. Som medlem af akademiet har man desuden adgang til gratis visninger af de nominerede film.


Vil støtte kvaliteten af film og tv

TVgruppen i DJ har efterhånden mange filmbeskæftigede medlemmer, og derfor er det også naturligt, at TVgruppen er med til at støtte Det Danske Filmakademi. Det siger Nicolai Würtz, formand for TVgruppens bestyrelse. 

”TVgruppen støtter også Ekko og samarbejder med Cph:Dox om dokumentarprisen F:act Award. Det gør vi, både fordi vi gerne vil holde fokus på, hvor høj kvaliteten er af film og tv i Danmark – og bidrage til, at den forbliver høj,” tilføjer han.

Han håber, at TVGruppens medlemmer har lyst til at blive medlemmer af Det Danske Filmakademi og dermed få indflydelse på kvaliteten af tv – og at de i øvrigt vil blive glade for muligheden for at komme ind og se en masse gode film. 

Det praktiske

Du kan læse mere om Det Danske Filmakademi på filmakademiet.dk. Her kan du også melde dig ind.

Husk at angive, at du er medlem af TVGruppen i Dansk Journalistforbund

Kommentarer