Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Medlemsfordele hos FILM&TVGRUPPEN

Som medlem af DJ har du en lang række medlemsfordele som rådgivning og kurser. Men FILM&TVGRUPPEN vil gerne give dig endnu mere for dit kontingent i DJ. Derfor har vi forhandlet nogle ekstra fordele, som du kan læse mere om her.

At være medlem af DJ giver dig bl.a. fordele som:

  • Juridisk rådgivning og bistand i forbindelse med Copydan-midler.
  • Vejledning til kontrakt og lønforhandling.
  • Rådgivning og hjælp vedr. arbejdsmiljø og trivsel.
  • Adgang til karriererådgivning, kurser og arrangementer.
  • Rabat på CPH:DOX.
  • Rabat på Dox Bio.
  • Direkte adgang til medlemskab hos Danmarks Film Akademi. Du kan søge HER

Ekstra fordele for FILM&TVGRUPPENs medlemmer

Gratis abonnement på MediaWatch

FILM&TVGRUPPEN tilbyder dig et gratis abonnement på nyhedssitet MediaWatch, som dagligt rapporterer om personer, tal og programmer i mediebranchen.

Hvis du ønsker et gratis abonnement på MediaWatch, skal du logge ind på MitDJ og aktivere samtykke om, at vi må videreformidle dit navn og email til MediaWatch.

Rabatter på CPH:DOX

FILM&TVGRUPPEN samarbejder med CPH:DOX. Derfor får vores medlemmer rabatter og invitationer til særlige arrangementer og kurser. Vi opdaterer siden her med link, når der er CPH:DOX - i mellemtiden kan du se flere medlemsfordele her.

Filmmagasinet Ekko

Udover et abonnement på Mediawatch, så får alle betalende medlemmer af FILM&TVGRUPPEN filmmagasinet EKKO ind ad døren – ganske gratis. Ekko er mere end et filmmagasin. Det er også journalistik, der giver genlyd uden for filmmiljøets rækker. Christoffer Guldbrandsen startede lækagesagen i et Ekko-interview. René Fredensborg berettede i gonzo-stil om sit møde med filmstøttesystemet og fik kulturpressen til at syde. Og Ekko udgav den Israel-kritiske dokumentar Defamation og satte den nu daværende DR2-chef Arne Notkin til debat.

Film- og TV-stoffet behandles i dybdegående artikler, hvor den personlige pen får plads til at udfolde sig – fra Lars Bukdahl og Mads Brügger til Klaus Rifbjerg og Carsten Jensen.

Ekko udkommer fire gange om året – med 108 sider i coffee table-design og en eksklusiv dvd. 

Som medlem af Film&TVGruppen modtager du automatisk Ekko-magasinet. Ønsker du ikke at modtage bladet fysisk, kan du afmelde dig via MitDJ. Vælg fanen 'samtykke'.

Svigter leveringen skal du være opmærksom på at forbundssystemet opdateres automatisk med navne- og adresseændringer via www.borger.dk, men der kan være forsinkelse på op til 8 dage fra at du har anmeldt en adresseændring via borger.dk, før registreringen når frem til os. Undtaget herfra er adresseskift til og fra udlandet, og hvis du er registreret med navne og adressebeskyttelse på cpr.dk., får vi ikke oplysningerne automatisk.

  1. Tjekke dine adresseoplysninger via din profil på forbundets medlemsportal MIT DJ Log in.
  2. Er dine adresseoplysninger ikke korrekt, så skal du kontakte os her Ændringer til dine medlemsoplysninger.

Hvis den oplyste adresse er korrekt, beder vi dig undersøge, om du har tydeligt navn på din postkasse eller hoveddør. Er der en anden årsag til, at posten ikke når frem, opfordres Du til at kontakte forbundets medlemsafdeling alle dage fra kl. 10 til 15 på 33 42 80 00.

Du har også mulighed for at få Ekko tilsendt, hvis du er rettighedshaver. Kontakt Film&TVGruppen hvis du er rettighedshaver og ønsker at modtage Ekko-magasinet.

For at få tilsendt et erstatningseksemplar af filmmagasinet EKKO, skal du skrive til Sekretariat@ekkofilm.dk.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk