Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Medlemsfordele hos FILM&TVGRUPPEN

Som medlem af DJ har du en lang række medlemsfordele som rådgivning og kurser. Men FILM&TVGRUPPEN vil gerne give dig endnu mere for dit kontingent i DJ. Derfor har vi forhandlet nogle ekstra fordele, som du kan læse mere om her.

At være medlem af DJ giver dig bl.a. fordele som:

  • Juridisk rådgivning og bistand i forbindelse med Copydan-midler.
  • Vejledning til kontrakt og lønforhandling.
  • Rådgivning og hjælp vedr. arbejdsmiljø og trivsel.
  • Adgang til karriererådgivning, kurser og arrangementer.
  • Rabat på CPH:DOX.
  • Rabat på Dox Bio.
  • Mulighed for at være medlem af Danmarks Film Akademi.

Ekstra fordele for FILM&TVGRUPPENs medlemmer

Gratis abonnement på MediaWatch

FILM&TVGRUPPEN tilbyder dig et gratis abonnement på nyhedssitet MediaWatch, som dagligt rapporterer om personer, tal og programmer i mediebranchen.

Hvis du ønsker et login, kan du sende en mail til filmtvgruppen@journalistforbundet.dk, som vil kvittere med en lille guide.

Rabatter på CPH:DOX

FILM&TVGRUPPEN samarbejder med CPH:DOX. Derfor får vores medlemmer rabatter og invitationer til særlige arrangementer og kurser. I 2019 får medlemmer 20% rabat på billetterne. Enkelt-billetter skal man købe i biografen og vise pressekortet (ingen online rabat). På industri-akkreditering får man 500 kr rabat, og det søges HER

Filmmagasinet Ekko

Udover et abonnement på Mediawatch, så får alle betalende medlemmer af FILM&TVGRUPPEN filmmagasinet EKKO ind ad døren – ganske gratis. Ekko er mere end et filmmagasin. Det er også journalistik, der giver genlyd uden for filmmiljøets rækker. Christoffer Guldbrandsen startede lækagesagen i et Ekko-interview. René Fredensborg berettede i gonzo-stil om sit møde med filmstøttesystemet og fik kulturpressen til at syde. Og Ekko udgav den Israel-kritiske dokumentar Defamation og satte den nu daværende DR2-chef Arne Notkin til debat.

Film- og TV-stoffet behandles i dybdegående artikler, hvor den personlige pen får plads til at udfolde sig – fra Lars Bukdahl og Mads Brügger til Klaus Rifbjerg og Carsten Jensen.

Ekko udkommer fire gange om året – med 108 sider i coffee table-design og en eksklusiv dvd. 

Hvis du ikke er medlem af FILM&TVGRUPPEN, har du i 2019 også mulighed for gennem FILM&TVGRUPPEN at få EKKO-bladene som udgives i året 2019. Dette kræver, at du kan bevise, at du oppebærer ophavsmidler. Du kan kontakte filmtvgruppen@journalistforbundet.dk for at høre mere. 

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.