Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Medlemsfordele hos FILM&TVGRUPPEN

Som medlem af DJ har du en lang række medlemsfordele som rådgivning og kurser. Men FILM&TVGRUPPEN vil gerne give dig endnu mere for dit kontingent i DJ. Derfor har vi forhandlet nogle ekstra fordele, som du kan læse mere om her.

At være medlem af DJ giver dig bl.a. fordele som:

  • Juridisk rådgivning og bistand i forbindelse med Copydan-midler.
  • Vejledning til kontrakt og lønforhandling.
  • Rådgivning og hjælp vedr. arbejdsmiljø og trivsel.
  • Adgang til karriererådgivning, kurser og arrangementer.
  • Rabat på CPH:DOX.
  • Rabat på Dox Bio.
  • Direkte adgang til medlemskab hos Danmarks Film Akademi. Du kan søge HER

Ekstra fordele for FILM&TVGRUPPENs medlemmer

Gratis abonnement på MediaWatch

FILM&TVGRUPPEN tilbyder dig et gratis abonnement på nyhedssitet MediaWatch, som dagligt rapporterer om personer, tal og programmer i mediebranchen.

Hvis du ønsker et login, kan du sende en mail til filmtvgruppen@journalistforbundet.dk, som vil kvittere med en lille guide.

Rabatter på CPH:DOX

FILM&TVGRUPPEN samarbejder med CPH:DOX. Derfor får vores medlemmer rabatter og invitationer til særlige arrangementer og kurser. I 2019 får medlemmer 20% rabat på billetterne. Enkelt-billetter skal man købe i biografen og vise pressekortet (ingen online rabat). På industri-akkreditering får man 500 kr rabat, og det søges HER

Filmmagasinet Ekko

Udover et abonnement på Mediawatch, så får alle betalende medlemmer af FILM&TVGRUPPEN filmmagasinet EKKO ind ad døren – ganske gratis. Ekko er mere end et filmmagasin. Det er også journalistik, der giver genlyd uden for filmmiljøets rækker. Christoffer Guldbrandsen startede lækagesagen i et Ekko-interview. René Fredensborg berettede i gonzo-stil om sit møde med filmstøttesystemet og fik kulturpressen til at syde. Og Ekko udgav den Israel-kritiske dokumentar Defamation og satte den nu daværende DR2-chef Arne Notkin til debat.

Film- og TV-stoffet behandles i dybdegående artikler, hvor den personlige pen får plads til at udfolde sig – fra Lars Bukdahl og Mads Brügger til Klaus Rifbjerg og Carsten Jensen.

Ekko udkommer fire gange om året – med 108 sider i coffee table-design og en eksklusiv dvd. 

Hvis du ikke er medlem af FILM&TVGRUPPEN, har du i 2019 også mulighed for gennem FILM&TVGRUPPEN at få EKKO-bladene som udgives i året 2019. Dette kræver, at du kan bevise, at du oppebærer ophavsmidler. Du kan kontakte filmtvgruppen@journalistforbundet.dk for at høre mere. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk