Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Karriererådgivning

Føler du, at din karriere står stille? Drømmer du om et jobskifte? Eller vil du bare gerne finde ud af, hvilke andre jobmuligheder du har? Så tag en karriereudviklingssamtale med DJs karrierekonsulenter.

Alle medlemmer af DJ har mulighed for at få en times karriereudviklingssamtale hos en karrierekonsulent. Samtalen tager udgangspunkt i dig og dine behov og vil være en blanding af rådgivning og coaching.

Da samtalen er bygget op omkring dig, er det vigtigt, at du sender info om dine karriereovervejelser og et opdateret CV inden samtalen, så både du selv bliver helt skarp på, hvad dine mål er, og så karrierekonsulenten kan komme med den bedste rådgivning.

Karrierekonsulenterne hos DJ har stor erfaring med at coache og rådgive. De er eksperter i jobsøgningsteknik og har stort kendskab til trends og udviklinger på medie- og kommunikationsarbejdsmarkedet. Derudover er konsulenterne dygtige til at stille de rigtige spørgsmål, skubbe til fastlåste overbevisninger og udfordre holdninger. Alt sammen for at du efter en times samtale er klar til at gå ud og realisere dine karrieremål.

Karriererådgivning for studerende

Hvis du er studentermedlem af DJ og ønsker rådgivning omkring job og karriere, kan du kontakte DJ karriere- og trivsel på telefon 33 42 80 00 dagligt 9 - 16. 

For at få 1 times karriererådgivning:
 

DJ Mentor

Har du yderligere behov for karriererådgivning, har du mulighed for at få en mentor igennem DJs mentorordning. Her hjælper DJs medlemmer hinanden ud fra fælles, faglige referencerammer.

En mentor er ofte et mere erfarent medlem af DJ, der igennem sine erfaringer kan hjælpe et nyere medlem, mentee, til karriereudvikling og personlig indsigt. 
Igennem dette forhold mellem mentor og mentee bliver mentoren selv bedre til kommunikation, ledelse og rådgivning.

Hvis du er interesseret i at få en mentor eller selv gerne vil være mentor, kan du tilmelde dig her:

Tilmelding som mentee

Tilmelding som mentor

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk