Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Karriererådgivning

Føler du, at din karriere står stille? Drømmer du om et jobskifte? Eller vil du bare gerne finde ud af, hvilke andre jobmuligheder du har? Så tag en karriereudviklingssamtale med DJ's karrierekonsulenter.

FÅ RÅD OG VEJLEDNING TIL DIN KARRIEREUDVIKLING:

Læs mere om dine muligheder på journalistforbundet.dk.

Alle medlemmer af DJ har mulighed for at få en times karriereudviklingssamtale hos en karrierekonsulent. Samtalen tager udgangspunkt i dig og dine behov og vil være en blanding af rådgivning og coaching.

Du kan trække på DJ’s rådgivere i alle faser af dit arbejdsliv. Vi har fokus på din udvikling og tager altid udgangspunkt i lige netop de udfordringer, du står med i dagligdagen.

DJ er ekspert inden for dit fag. Derfor kan vi give dig fagspecifik rådgivning om karriereplanlægning, trivsel, uddannelsesmuligheder o.l. 

Karriererådgivning for studerende

Hvis du er studentermedlem af DJ og ønsker rådgivning omkring job og karriere, kan du kontakte DJ karriere- og trivsel på telefon 33 42 80 00 dagligt 9 - 16. 

DJ Mentor

Har du yderligere behov for karriererådgivning, har du mulighed for at få en mentor igennem DJs mentorordning. Her hjælper DJs medlemmer hinanden ud fra fælles, faglige referencerammer.

En mentor er ofte et mere erfarent medlem af DJ, der igennem sine erfaringer kan hjælpe et nyere medlem, mentee, til karriereudvikling og personlig indsigt. 
Igennem dette forhold mellem mentor og mentee bliver mentoren selv bedre til kommunikation, ledelse og rådgivning.

Hvis du er interesseret i at få en mentor eller selv gerne vil være mentor, kan du tilmelde dig her:

Tilmelding som mentee

Tilmelding som mentor

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk