Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Få hjælp til stresshåndtering

DJ har en række tilbud til dig, der måske allerede er ramt af stress, til dig der vil undgå at blive stresset og til dig, der ønsker at gøre en indsats for at øge trivslen og arbejdsglæden på din arbejdsplads.

Det er ikke en skam at få stress – men det er en skam ikke at gøre noget ved det. Ring til DJ med det samme, når du mærker symptomerne på stress.

Hvordan kan DJ hjælpe dig?

Vi rådgiver dig typisk med 3 samtaler, enten på telefon eller til møde:

Har du stress-symptomer? Eller kender du en, der har? Så ring til DJ på 33 42 80 00 og bed om stress-rådgivning. Det er en del af dit medlemskab. 

Stresskonsulenter i DJ har tavshedspligt. Vi forstår din branche og har redskaberne til at hjælpe. 

  1. Samtale: Førstehjælpssamtalen. Vi taler om, hvad der har ramt dig, hvad du selv kan gøre her og nu og hvordan, vi kan hjælpe dig videre.
  2. Samtale: Midtvejssamtalen. Måske når du til sygefraværssamtaler på arbejdet. Vi hjælper dig med at finde ud af sygefraværssamtaler og regler. Og at navigere mellem ret og pligt overfor arbejdsplads og kommune.
  3. Samtale: Tilbage til arbejdet igen. Hvornår er du klar? Hvordan kommer du godt tilbage til arbejdslivet igen? Og skal du måske skifte arbejdsplads?

Derudover kan medlemmer søge tilskud til psykologhjælp.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk