Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Visual effekt som storyteller og fremtidens virtuelle film og tv produktion.

VFX er i dag blevet en alsidigt værktøj med tilgang for alle, og denne aften vil Creative Director Dennis Dalmark bringe jer ind i denne verden, vise muligheder og fjern mystikken - og vise hvordan VFX kan bruges usynligt til at hjælpe historien frem.

Hvornår

24. februar 2022 18:00-21:30

Hvor

Dansk Journalistforbund, Kursuslokalet Gammel Strand 50, 1202 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Visual effekt som storyteller og fremtidens virtuelle film og tv produktion.

Fra Motion Graphic title sequencer, kæmpe monster, rumskib, 3D visualisering af statistikker og landkort til at fikse ting eller enhance frames usynligt. VFX er i dag blevet en alsidigt værktøj med tilgang for alle, og denne aften vil Creative Director Dennis Dalmark bringe jer ind i denne verden, vise muligheder og fjern mystikken - og vise hvordan VFX kan bruges usynligt til at hjælpe historien frem. Dennis vil også vise og fortælle om morgendagens virtuelle film og tv produktion som har startet en revolution og vende de gamle produktion måder på hovedet.

Denne aften er for alle, der ønsker en forståelse af og indblik i VFX og fremtidens film produktion. Klippere, Tilrettelæggere, Journalister, Fotografer, Producere m.m. Der vil selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.