Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Kunstig Intelligens - ven eller fjende for dig i tv-branchen?

Det finder du (måske) ud af, når vi holder AI-aften

Privatfoto

Hvornår

30. marts 2023 17:00-19:00

Hvor

Store Kannikestræde 19, 1169 København

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

Den 30. marts, kl. 17 kommer kunstner og programmør Andreas Refsgaard og giver medlemmer af Film&TV-Gruppen en underholdende og tankevækkende introduktion til de kreative potentialer i brugen af kunstig intelligens.

Andreas vil fortælle om sit eget arbejde med kunstig intelligens og efterfølgende facilitere en kort hands-on workshop, hvor deltagerne får lov at afprøve teknikkerne selv på en let og sjov måde. Vi kommer omkring alt fra computer vision og tekstgenerering til syntestiske billeder og bliver både klogere på konkrete teknikker som ChatGPT og Stable Diffusion, samt de etiske dilemmaer, der følger med teknologiernes indtog.

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Film&TVGruppen - uanset tidligere erfaring med kunstig intelligens. Deltagere bedes medbringe egen computer med et funktionelt webcam.

Om Andreas Refsgaard
Andreas Refsgaard er en kunstner og kreativ programmør fra København med en baggrund som Cand.it fra ITU i 2014 og interaktionsdesigner fra CIID i 2015. Andreas arbejder med maskinlæring og algoritmer og har udstillet værker og undervist på festivaler og universiteter verden over. Han udgav i 2021 bogen “Skabt af en kunstig intelligens” på forlaget Samfundslitteratur.

Dette event er arrangereret af Film&TVGruppen i DJ og er for medlemmer af Film&TVGruppen. Deltagelse er gratis. Dog betales no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 28. marts 2023.

Der bydes på en sandwich i forbindelse med arrangementet.