Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Hvordan får du din idé til at blive til TV?

Hvornår er en ide ikke bare en ide, men et muligt slagbart TV program? Og hvordan spotter du en god historie eller en big character?

Hvornår

08. september 2022 18:30-21:30

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gl.strand 46, 1202 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

Alle kan få en idé til TV og Film, men hvordan gør du den unik, så den også bliver solgt og rammer skærmen? Hvor finder du inspiration til dine historier og hvad vil du egentlig gerne fortælle seeren? Hvordan kan en hjemløs mand og hans hund, Felix, blive til en succesfuld DR2 serie? Og hvorfor er Fede forhold et hit blandt seerne - også i udlandet - hvad gør en ide universel? Hvornår og hvorfor skal du tro på din idé?

Det og meget mere om TV trends, kan du blive klogere på d. 8. sept., når Birgitte Koefoed, Kreativ direktør og partner i STV Production åbner op for sine salgs- og udviklingstricks. Birgitte har i en lang årrække stået bag talrige seersucceer i genrerne dokumentar, reality og livsstil. Senest sæson 4 af den højaktuelle DR1 serie Fede Forhold, serien er solgt i udlandet. Derudover Forelsket i en morder, Fars pige, Når mænd slår kvinder ihjel, 80 dage til sommerhus, Plastikdronningen siger farvel, Skrub af skat, Børnelokkerne m.m. 

Deltagelse er for medlemmer af FILM&TVGRUPPEN i DJ. Det er gratis at deltage, dog reserveres kr. 100 på din konto i No-show-fee.