Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Har du styr på musikken til film og tv Projekter?

Musiksøgning, -licens og -rettigheder
Hvor finder du musikken til din produktion? Er du nu helt sikker på, du faktisk har licens til at bruge musikken? Hvad er ”produktionsmusik” for en størrelse, og hvordan adskiller den sig fra ”almindelig” musik? Kom til en aften i musikkens tegn og hører om musiksøgning, -licens og –rettigheder  med Sofie Lebæk Jespersen Music Supervisor og Amy Horn Communications Officer fra Upright Music og bliv klogere på alt det der med musik til film og tv.

Hvornår

01. juni 2022 18:00-21:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Kursuslokalet, Gammel Strand 50, st.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

Musiksøgning, -licens og -rettigheder

Hvor finder du musikken til din produktion? Er du nu helt sikker på, du faktisk har licens til at bruge musikken? Hvad er ”produktionsmusik” for en størrelse, og hvordan adskiller den sig fra ”almindelig” musik? Kom til en aften i musikkens tegn og hører om musiksøgning, -licens og –rettigheder  med Sofie Lebæk Jespersen Music Supervisor og Amy Horn Communications Officer og bliv klogere på alt det der med musik til film og tv. 

Upright Music har over 20 års erfaring inden for clearance af rettighederne til kendte hits, musik supervision og licensering af musik til audiovisuelle produktioner.

Upright’s musikbibliotek Nordens største med over 700.000 tracks. 

Det er forplejning til aftens event.

Arrangementet er kun for medlemmer af Film&TVGruppen.