Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

FILM&TVGRUPPEN inviterer til generalforsamling 2020

FILM&TVGRUPPENs generalforsamling er lige om hjørnet. Derfor inviterer vi til en hyggelig aften med valg til formands- og bestyrelsesposter, inspirerende oplæg og indblik i bestyrelsens arbejde. Efter generalforsamlingen vil tv-guru Keld Reinicke gøre os klogere på det betændte streamingmarked i Danmark.

Keld Reinicke

Foto: PR/Keld Reinicke

Hvornår

04. marts 2020 18:00-21:30

Hvor

Gammel Strand 46, 1202 København K

Pris

Arrangementet er gratis, og KUN for FILM&TVGRUPPENs medlemmer.  Der opkræves no-show-fee på 100,- fra tilmeldte som ikke møder op. 

Keld Reinicke opererer både i Danmark, Skandinavien og det store udland og har dagligt kontakt med mange forskellige medievirksomheder - lige fra public service til kommercielle broadcastere og fra nye tech-virksomheder til mere traditionelle. Keld har derfor stor indsigt i den digitale medietransformation i Danmark.

En række nye streamingtjenester har set dagens lys den seneste tid – og flere er på vej. Hvad betyder de forskellige streamingstjenesters indtog på det danske marked for broadcastere og producenter? 

I aftenens oplæg Kelds Guide til Galaxen kommer Keld Reinicke med sit bud på, hvilke nye tendenser vi skal holde særligt øje med, og hans bud på, hvad streaming kommer til at betyde for dansk produceret indhold, når man tager et kig udover streamingslandskabet.

Alt, du skal gøre for at være med denne aften er at tilmelde dig via linket og møde op, så sørger vi for god stemning, mad og drikke.

Læs mere om bestyrelsens arbejde på vores hjemmeside. Og se den foreløbige dagsorden for generalforsamlingen her: 

1. Valg af dirigent
2. Valg af stemmetæller 
3. Bestyrelsens beretning og fremtidige visioner v/formand Louise Andreasen
4. Regnskabsaflæggelse
5. Forslag fra bestyrelsen og medlemmer*
6. Fastsættelse af kontingent
7. Beskrivelse af bestyrelsens arbejde
8. Valg af formandskab
9. Valg af øvrig bestyrelse
10. Valg af medlem til ophavsretsbestyrelsen.
11. Valg af suppleant
12. Valg af revisor og revisorsuppleant
13. Evt.

Vi håber at se dig! 

De bedste hilsner
Bestyrelsen i FILM&TVGRUPPEN