Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Fagligt bioevent - Drengen og Hejren

FILM&TVGruppen inviterer alle medlemmer af DJ til faglig aften i Grand biografen. Du møder biografdirektøren, distributøren og anmelderen, og vi viser filmen ”Drengen og Hejren”, der har premiere i 70 biografer 8. februar – en fantastisk julegave.

Hvornår

19. december 2023 17:00-21:00

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Grand biografen giver et unikt indblik i biografdrift og distributionsled både i egen biograf og nationalt.
Hvad indebærer det at være Arthouse biograf – hvordan arbejder man som distributionsselskab og udvælger film, og hvad gør man for at fastholde gæsterne i den rette oplevelse?  

Maria Månson fortæller inden visning af filmen, hvordan hun arbejder som filmanmelder med udgangspunkt i aftenens film. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål.

Vi serverer sandwich og drikkevarer.

OM ”Drengen og Hejren”
Kejseren af animationsfilmen, Hayao Miyazaki, er klar med sin seneste (og formodentlig sidste) film – kronen på værket efter en lang og fantastisk karriere i filmens tjeneste. ’Drengen og hejren’ byder på alt, hvad man kan forvente fra Miyazakis hånd: Animation fra allerøverste hylde (og som altid håndtegnet), et gribende og medrivende menneskeligt drama og masser af udflugter ind i en fortryllende eventyrverden, som kun Miyazaki kan kreere dem.

Arrangementet er arrangeret af FILM&TVGruppen i DJ og er for alle medlemmer og det er gratis. Dog betales no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 14. december. Derfor skal du angive betalingsoplysninger ved tilmelding.