Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Biopremiere: Superposition

Den danske film SUPERPOSITION har dansk premiere den 23. marts og allerede den 13. marts kan du se filmen til vores bioevent i GRAND, hvor du også møder den kvindelige hovedrolle Marie Bach Hansen sammen med spillefilmsdebutanten Karoline Lyngbye, der både har skrevet og instrueret filmen. Begge bliver kyndigt interviewet af Maria Månson efter filmen.

Hvornår

13. marts 2023 18:45-21:15

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Storbyparret Stine og Teit og deres lille søn Nemo forlader hamsterhjulet og flytter off-the-grid i den svenske natur. Afskåret fra civilisationen håber de at genfinde kærligheden til naturen og hinanden, alt imens de dokumenterer deres nye bæredygtige livsstil i en podcast-serie. Til deres store irritation opdager de et par på den anden side af søen, som minder skræmmende meget om dem selv. Deres nyfundne paradis forvandler sig med ét til et fængsel og tvinger dem til at konfrontere deres egne egoer.

Program:
18.45: velkomstdrink
19:00: filmen vises.
20.45–21:15: Interview med Karoline Lyngbye og Marie Bach Hansen. Moderator Maria Månson

Dette arrangement er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler (til sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) og arrangeret af Film&TVGruppen og er åbent for Film&TVGruppens medlemmer og for alle øvrige rettighedshavere.

Deltagelse er gratis. Dog betales no-show-fee ved afbud efter den 12. marts, kl. 18:00. Derfor skal du oplyse dine kontooplysninger ved tilmelding.