Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bioevent - Vanskabte land

Film & TV Gruppen er glade for at kunne invitere dig (og ledsager) til Vandskabte land i Grand Teatret mandag den 28. november.
Filmens instruktør, Hlynur Palmarsson, vil efter filmen deltage i en samtale om filmen. Her vil det også være muligt at stille spørgsmål til instruktøren.

handout

Hvornår

28. november 2022 17:45-20:30

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Filmen udspiller sig i slutningen af det 19. århundrede, da en ung dansk præst Lucas (Elliott Crosset Hove) bliver udsendt til en fjerntliggende del af Island for at bygge en kirke og fotografere den del af befolkningen, som han møder på sin vej. Men jo dybere han rejser ind i det ubarmhjertige og golde islandske landskab, ledsaget af sin guide (Ingvar Sigurðsson), jo mere mister han fornemmelsen af sin egen virkelighed, sin mission og sin pligtopfyldende moral. Da han når frem til den lille bebyggelse, hvor der skaffes plads til ham hos den danske købmand (Jacob Hauberg Lohmann) og hans to døtre (Vic Carmen Sonne og Ída Mekkín Hlynsdóttir), sættes hans tro og ærbarhed på en alvorlig prøve.

Kom i god tid, så vi når at krydse jer af.

Dette arrangement er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået penge fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere og arrangører. 

Det er gratis at deltage, men der reserveres kr. 100 på din konto til ‘No-show-fee’, som betales ved afbud efter den 23. november 2022.

OBS: Tilmeld dig 2 gange, hvis du ønsker at medbringe en ledsager.