Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bioevent: Resten af livet

Da Egon og Maren mister deres voksne søn, bliver de to forældre og søsteren Line, kastet ud i en dyb krise. Alt bliver med ét forandret og de tre skal nu forsøge at finde tilbage til livet.
’Resten af livet’ udspiller sig i Sønderjylland og er et livsbekræftende familiedrama gennemsyret af en underspillet humor.

Hvornår

29. juni 2022 18:30-21:00

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

‘Resten af livet’ udspiller sig i Sønderjylland og er et livsbekræftende familiedrama om Egon og Maren der mister deres voksne søn og sammen med deres tilbageblevne voksne datter, Line, skal forsøge at finde tilbage til livet igen. Filmen handler om hvordan livet med ét slag kan blive forandret for altid. Og om hvordan dette ikke kun påvirker det enkelte familiemedlem, men også selve familierelationen.

Bag filmen står Frelle Petersen, som fik sit store gennembrud med det sønderjyske drama 'Onkel' for får år siden og som nu fortsætter sin sønderjyske trilogi med dette gribende familiedrama, som udspiller sig i en helt almindelig familie. 

De medvirkende tæller Mette Munk Plum, Jette Søndergaard, Ole Sørensen, Lasse Lorenzen samt flere af de lokale skuespillere, som også medvirkede i Frelle Petersens tidligere film.

'Resten af livet' får dansk biografpremiere den 7. juli i biografer over hele landet.

Dette arrangement er tilrettelagt af Film&TVGruppen og er åbent for alle. Arrangementet er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler (til sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål).