Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bioevent - FÆDRE OG MØDRE i Grand Teatret

Vi har nu fornøjelsen af at kunne vise den anmelderroste danske komedie, Fædre og mødre, i Grand Teatret torsdags. 24 november, for dig og en ledsager. Inden filmen vises vil der være en kort introduktion ved filmanmelder Casper Christensen. Derfor bedes du og din eventuelle ledsager møde kl. 18.15, så vi kan nå at krydse dig og du kan finde din plads. Vi starter kl 18.30.
Vi glæder os til at se dig. Rigtig god fornøjelse!
Filmen vises i samarbejde med FTVG med støtte fra SKU.

handout

Hvornår

24. november 2022 18:15-20:30

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Paprika Steens syleskarpe og veloplagte komedie handler om ægteparret Piv (Katrine Greis-Rosenthal) og Ulrik (Jacob Lohmann), som skal tilkæmpe sig en plads i forældregruppen i datterens nye klasse. Her møder de forældreskabet i al sin vælde: Magtstrukturer, dominerende personligheder og en institutionskultur, der glemmer børnene og bringer det værste frem i de voksne. Det er ikke småting Piv og Ulrik må gå igennem for at blive anerkendte i forældregruppen (med blandt andre Nikolaj Lie Kaas, Amanda Collin, Lars Brygmann, Carsten Bjørnlund, Rasmus Bjerg og Line Kruse på rollelisten). Fædre og mødre fik på premieredagen 60.000 visninger og har allerede været vist for mere end 120.000 personer. 

Kom i god tid, så vi når at krydse jer af.

Dette arrangement er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået penge fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere og arrangører. 

Det er gratis at deltage, men der reserveres kr. 100 på din konto til ‘No-show-fee’, som betales ved afbud efter den 23. november 2022.

OBS: Tilmeld dig 2 gange, hvis du ønsker at medbringe en ledsager.