Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bioevent: 'Esthers Orkester' i København

Statement fra instruktør Alexander Sagmo
”I essensen handler Esthers Orkester om en birolle, som bliver tvunget til at være hovedrolle i sit eget liv. Filmen er et lille hverdagseventyr, der handler om, at alt i livet er til låns og skal afleveres tilbage en dag. Det er en hyldest til kærligheden - i traditionel forstand - men også den kærlighed, der er i en familie, hvor hver og én er som dets eget unikke instrument i et samlet og alsidigt orkester. På trods af at filmen endte med at behandle nogle alvorlige emner, som vi ofte ikke har et sprog for, har vi insisteret på at ville lave en sjov og hjertevarm film om kærlighed og familie. Og er der noget, der ligger mig på hjerte udover at lave en god film, så er det at give et sprog til de ting, der ikke har det i forvejen.”

Hvornår

31. maj 2022 18:45-21:30

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8 i København

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

For Thomas har livet altid været noget, der skulle afværges. Hans kone Esther har dirigeret familiens orkester, men da hverdagen bliver vendt på hovedet, tvinges den distræte Thomas til at overtage dirigentstokken. Som familiefar og mand må Thomas nu holde fatningen, hente sine døtre og manøvrere rundt i, hvad der for alle andre bare er en helt almindelig, travl hverdag. 

I bakspejlet gennemlever Thomas dagen, hvor han møder Esther for første gang. To skæbnesvangre døgn flettes sammen: Begge uperfekte, uforudsigelige og smukke på deres helt egen måde. Thomas konfronteres i disse to døgn med tiden, kærligheden og døden – tre ting, som ikke kan afværges.

​​​​​​​Cast: 
Thomas: Johannes Lilleøre 
Esther: Annika Aakjær 
Tessa: Emma Pi 
April: Holly Filipsen 
Jørgen: Ulf Pilgaard 
Ellen: Stina Ekblad 
Troels: Peter Gantzler 
Lone Maj: Marie Louise Wille
M.fl. 

Instruktør Alexander Bak Sagmo, og de 2 hovedrolleindehavere Annika Aakjær og Johannes Lilleøre deltager efter filmen til en filmtalk, og der vil derefter være Q&A fra salen.

Det er gratis at deltage, dog reserveres der kr. 100 på din konto i no-show-fee.

Dette arrangement er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler. DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (til sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål).