Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bioevent: Enrico Maria Artales EL PARAÌSO

Film & TV Gruppen har fornøjelsen af at kunne vise den præmierede italienske film EL PARAÌSO, instrueret af Enrico Maria Artales. El Paraìso vandt hele tre priser ved filmfestivalen i Venedig, herunder i kategorien Bedste Italienske Film. Bemærk at vi har et begrænset antal pladser.

Handout

Hvornår

12. juni 2024 17:00-20:00

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

I et lille, isoleret hus i udkanten af Rom frister en illegal indvandrer fra Colombia og hendes voksne søn Pablo en pænt udsigtsløs tilværelse. De pakker stoffer for de lokale narkohandlere, og det eneste de har er hinanden. Men deres stærke bånd udfordres, da Pablo møder en ung kvinde, der også er involveret i narkotikahandel. Og da moren pludselig dør, eskalerer situationen for Paolo, der vil sone sin skyld ved at smugle hendes aske hjem til Colombia, så hun kan finde fred i hjemlandets muld.

Arrangementet er planlagt af Film&TVGruppen i DJ og afvikles med støtte fra SKU. Derfor er arrangementet åbent for alle rettighedshavere. 

Det er gratis at deltage, dog reserveres kr. 100 på din konto til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse eller afbud efter fristen, som er den 10. juni, kl. 17.00.