Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Opgradér din usynlige værktøjskasse // Jan Bacher Dirchsen

FILM&TVGRUPPEN Inviterer til masterclass i arbejdet med medvirkende.

Uanset om man arbejder på produktioner til tv, nettet, eller andre medier, er forholdet til de medvirkende afgørende for kvaliteten af den historie, man er i gang med. Men at fortælle historier med og om andre mennesker er smækfyldt med dilemmaer. Det er en udveksling, man ikke kan undgå at blive påvirket af – det er både slidsomt og fantastisk.

Jan Bacher Dirchsen, tilrettelægger på bl.a. ”Årgang 0”, uddannet terapeut og forfatter til bogen "Et spørgsmål om tillid - at lave tv med mennesker”, vil tre aftner give konkrete værktøjer til at håndtere den usynlige og ofte ret komplekse del af tv-jobbet, som det er at arbejde med medvirkende. Noget som ofte bliver overladt til den enkelte. Hvordan kan man passe bedre på sig selv? Hvordan kan man tage sig fornuftigt af de medvirkende? Og hvordan kan man med øget bevidsthed på relationen fortælle bedre historier?

For at det skal blive så relevant og ’hands on’ for deltagerne som muligt, vil der være et loft på 12 deltager pr. aften. Til gengæld er der tre forskellige aftner at vælge imellem.

Arrangementerne er kun for FILM&TVGRUPPENs medlemmer. Det er gratis, men der opkræves et no-show-fee på 200,- ved udeblivelse. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

De bedste hilsner
FILM&TVGRUPPENs bestyrelse

Jan Bacher Dirchsen

Foto: Thomas Marott

Hvornår

14. maj 2018 18:00-22:00

Hvor

Gammel Strand 44, 1202 København K

Pris

Gratis