Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. God lyssætning med Michael Bremer

Kom til foredrag omkring vigtigheden af en god lyssætning med Morten Bremer, ejer af firmaet [LITE]COM, som er ét af de ledende lys- og videoforetagender i Skandinavien. [LITE]COM leverer lys og videoløsninger til det meste af Europa og verden. 

Morten Bremer

saband84

Hvornår

12. september 2018 18:00-21:00

Hvor

DJ på Gammel Strand 50, 1202 København K

Pris

Arrangementet er kun for medlemmer af FILM&TVGRUPPEN. Det er gratis at deltage, men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen, som er den 11. september. Du vil modtage en bekræftelse via mail på din tilmelding.

Michael Bremer har tidligere undervist VJ's og elever på TV2 Lorry samt FTP elever i lyssætninger. Han viser, hvilke teknikker han har lært at bruge og benytter sig af stadigvæk. Med nogle få lamper, vil han illustrere, hvordan han arbejder.

Et udpluk af de produktioner han har lavet
Af større produktioner kan nævnes 3 Eurovision (Danmark, Sverige og Ukraine), 2 Junior Eurovision (Ukraine og Georgien), 8 DMGP og MGP, 1 Sveriges Melodifestival, 7 P3 Guld, 2 P3 Guld SVT, 5 Danish Music Award, 5 Zulu Award, Åbning af DR, De kongelige (både besøg og nytårstaler), Keep Your Light Shinning (game show i Georgien), Reimer Bo, Vm i fodbold på DR og TV2.

Vi glæder os til at se dig..